Home » Domenii » Lucrari Speciale » Cea mai mare firma de termopane din Arad e de vanzare

Cea mai mare firma de termopane din Arad e de vanzare
Cu o cifra de afaceri pe 2007 de 1 milion de euro, singurul producator cu capacitate mare de sticla termopan din judetul Arad este evaluat la 3 milioane de euro.

Infiintata in anul 2004, Plastotherm este singurul producator cu capacitate mare de sticla termopan din judetul Arad, detinand 50% din piata sticlei din judet si avand ca tinta acapararea a 90% din piata zonala a productiei de sticla, precum si lider zonal in productia de tamplarie PVC si aluminiu, conform reprezentantilor companiei. Firma are o cifra de afaceri pe anul 2007 de 1 milion euro, cu 50 % mai mult decat cifra de afaceri din anul 2006. Se estimeaza o crestere a cifrei de afaceri ce poate ajunge la 1,5 milioane euro pana la sfarsitul anului 2008, datorita investitiilor facute. Infrastructura firmei este compusa din doua showroomuri moderne in orasul Arad si o hala noua de productie, achizitionata anul trecut, avand o suprafata de 2.500 mp, dotata cu masini si echipamente noi de productie germana si italiana.
Firma, cu o capacitate de productie de 10.000 – 12.000 mp/luna de sticla termopan si 50 de unitati/zi de tamplarie, are in prezent 45 de angajati si este deservita de 11 autoturisme.
Cu un brand bine dezvoltat pe piata locala,  principalele produse ale firmei Plastotherm sunt: geam termoizolant; ferestre si usi cu profil din PVC Rehau Germania; ferestre si usi cu profil din aluminiu Balkan Grecia; pereti cortina din profil de aluminiu Balkan Grecia; plase de insecte fixe (balamale sau cleme), rulou; rolete exterioare din PVC sau aluminiu; jaluzele verticale si orizontale. Plastotherm a realizat numeroase lucrari atat pentru clienti din tara, cat si din afara tarii (Germania) si are numeroase contracte de furnizare permanenta a sticlei termopan.
Pentru ca doresc sa-si stabileasca domiciliul in Germania, proprietarii, familia Harangus a decis sa renunte la firma din Romania

Tipareste acest articolRSS