Home » Domenii » Oferte de Munca » Instructiuni de montaj si intretinere pentru pavajul din beton vibroturnat

Instructiuni de montaj si intretinere pentru pavajul din beton vibroturnat
Punerea in opera a pavajului, turnat de Stefycas Impex S.R.L.

Se intocmeste schita exacta a terenului ce trebuie pavat, pe baza caruia se stabileste numarul de pavele necesar, pe culori, si numarul de pavele de dimensiuni speciale.
Solutia pentru realizarea patului suport al pavajului va fi aleasa in functie de natura terenului, destinatia suprafetei pavate si intensitatea traficului (vezi figura 1). Figura 1

Patul suport pentru pavaj se realizeaza conform instructiunilor tehnice in vigoare si STAS 6400-84 (vezi figura 2).
Montarea pavajului se face prin simpla asezare a pavelelor, bucata cu bucata, in configuratia stabilita de beneficiar.
Pentru suprafetele mari se poate face montarea mecanica, cu ajutorul unui dispozitiv actionat hidraulic, cu capacitatea de 0,5 mp dintr-o asezare.
Dupa dispunere, in cazul in care este necesar, pavela se loveste cu un ciocan de cauciuc.
Acolo unde se considera necesar, suprafata pavata va avea o panta de 1%, pentru dirijarea apei, iar acolo unde este nevoie, se recomanda folosirea elementelor aditionale (rigole), pentru evitarea baltirii apei in zonele pavate, intrucat aceasta situatie ar putea duce la deteriorari majore ale produsului.

sc stefycas impex s.r.l. produce, aduce si monteaza pavaje sub deviza „simbolul calitatii”
S.C. STEFYCAS are sediul social in str. Aleea Madarasi nr. 52, sector 3, Bucuresti, are doua puncte de lucru: unul in comuna Jilava, sos.Giurgiului nr. 288, judetul Ilfov – Bucuresti, celalalt in judetul Constanta, comuna Lumina sos.Tulcei nr.17, puncte de lucru deschise pentru a produce elemente din beton pentru constructii – pe scurt fabricarea pavajului color Superfinisat.

 

Tipareste acest articolRSS