Home » Domenii » Lucrari Speciale » Afaceri in crestere cu 20% la Quattro Pavimente

Afaceri in crestere cu 20% la Quattro Pavimente
Din 2005 si pana in prezent compania a realizat investitii totale de peste 2 milioane de euro, iar pentru anul in curs vizeaza o noua investitie pentru o linie de productie dedicata fabricarii panourilor incapsulate.

 Quattro Pavimente anunta intr-un comunicat ca mizeaza pe afaceri in crestere cu 20%. Compania a inregistrat anul trecut afaceri totale de 14,5 milioane de lei in crestere cu 40% fata de 2012.  Din 2005 si pana in prezent compania a realizat investitii totale de peste 2 milioane de euro, iar pentru anul in curs vizeaza o noua investitie pentru o linie de productie dedicata fabricarii panourilor  incapsulate.

”Pentru 2014 vizam afaceri cu 20 de procente mai mari. Estimarile noastre se bazeaza pe noile proiecte pentru cladiri de birourianuntate, pe cresterea exporturilor companiei, dar si pe introducerea de noi produse in portofoliu. Pardoselile suprainaltate sunt un ”must have” pentru cladirile de birouri, in special.  Acest fapt se datoreaza atat costului si functionalitatii produsului, dar si standardelor din domeniu,  care impun, pentru obtinerea clasei A, folosirea acestui tip de pardoseala”, declara Adrian Mihailovici, director de productie la Quattro Pavimente.

Cresterea ponderii exporturilor in totalul afacerii este o alta directie strategica a companiei in 2014.  Exporturile reprezinta pentru Quattro Pavimente 15% din totalul productiei.  Principalele tari in care compania exporta sunt  Bulgaria, Moldova, Serbia si Cehia. Pentru anul 2014, reprezentantii companiei estimeaza ca 20% din productie va ajunge pe pietele externe.

Pe langa productia pardoselilor suprainaltate, Quattro Pavimente Tehnice aduce in Romania cele mai moderne solutii pentru pardoseli din cele existente la nivel international: parchet din lemn, parchet laminat, mocheta in role, mocheta in dale, linoleum, PVC, cauciuc, pardoseli sportive, pardoseli epoxidice, pardoseli de exterior. 

 

 

Tipareste acest articolRSS