Home » Domenii » Instalatii » Sistem de incalzire eficient energetic

Sistem de incalzire eficient energetic
Unul dintre beneficiile de incalzirii electrice prin pardoseala, este distributia rapida a caldurii, care ofera o temperatura moderata mai rapid decat metodele conventionale de incalzire.

Multi proprietari sunt in cautarea modalitatilor de imbunatatire a eficientei energetice a locuintelor lor. Cu o distributie uniforma a caldurii si o zona de incalzire mare, care are nevoie doar ca temperatura sa fie mai mare decat temperatura camerei, incalzirea electrica prin pardoseala este ideala pentru persoanele care isi doresc eficienta energetica si reducerea facturilor de energie.
Unul dintre beneficiile de incalzirii electrice prin pardoseala, este distributia rapida a caldurii, care ofera o temperatura moderata mai rapid decat metodele conventionale de incalzire. Imaginea de mai jos prezinta o comparatie intre o camera cu incalzire prin pardoseala si cu radiatoare. Aceasta ilustreaza modul in care aerul cald este raspandit intr-o camera intr-o perioada de timp. Chiar temperature arata ca nu exista curenti de aer si nu este nevoie de supraincalzire pentru a compensa un loc rece.
Folosind un termostat programabil pentru a controla incalzirea prin pardoseala, acesta permite utilizarea energetic eficienta a sistemului la maxim. Programarea termostatului pentru a incalzi camera numai in timpul cand sunteti acasa si trecerea termostatul pentru timpul noptii ,ajuta in continuare pentru a utiliza mai putina energie. Termostatul Warmup 3iE™ cu monitor de energie, ajuta utilizatorii sai sa monitorizeze si sa masoare consumul de energie si timpul de incalzire.
Monitorizand consumul de energie, puteti vedea, de asemenea, costurile exacte de functionare a incalzirii prin pardoseala. Datele de la termostatul va vor solicita, de asemenea, pentru a optimiza setarile de incalzire bazate pe cat de mult este nevoie de energie pentru a ajunge la o anumita temperatura. Este usor de configurat timpul de incalzire correct, necesar pentru a ajunge la temperatura dorita, rezultand intr-un sistem de incalzire eficient energetic.

Tipareste acest articolRSS