Home » Domenii » Masini, Utilaje, Scule » Plateste gratuit taxa de drum din Ungaria cu TrackGPS!

Plateste gratuit taxa de drum din Ungaria cu TrackGPS!
TrackGPS e prima solutie romaneasca acreditata de autoritatile maghiare pentru plata automata a taxei de drum prin sistemul HU-GO.


Toti clientii TrackGPS pot utiliza gratuit aplicatia pentru a plati automat taxa de drum din Ungaria. Generati-va codul OBUID direct din aplicatia  TrackGPS (modulul management autovehicule) pentru a va inregistra in sistemul oficial HU-GO si a putea plati automat taxa de drum cu ajutorul TrackGPS!

Logo TrackGPSCu TrackGPS, soferii dvs nu vor mai trebui sa stea la cozi in benzinarii pentru a-si achizitiona tichete pentru taxa de drum, totul se desfasoara rapid si fara efort. Solutia noastra de monitorizare asigura decontarea automata a taxei de drum din Ungaria prin transmiterea de date legate de tronsoanele de drum parcurse de vehiculele companiilor monitorizate prin GPS.

Pasii pe care dvs. trebuie sa-i urmati pentru plata automata a taxei de drum din Ungaria cu ajutorul aplicatiei TrackGPS sunt:

  1. contactare reprezentant de vanzari TrackGPS si semnare act aditional la contract pentru plata taxei de drum (costuri 0)
  2. solicitare la departamentul de suport TrackGPS pentru activare functionalitate plata automata taxa de drum Ungaria
  3. generare cod OBUID/ vehicul din modulul management autovehicule TrackGPS (fiecare vehicul are un cod OBUID propriu si nu este transmisibil intre vehicule)
  4. solicitare activare roaming (transmisie date) pentru vehicule in cazul in care nu e deja activat
  5. inregistrare pe site-ul AAK https://www.hu-go.hu/Customers/regisztracio si completare date solicitate legate de vehicule, grad de poluare, etc. + incarcare cont AAK cu bani   

Apoi TrackGPS va transmite informatiile cu privire la drumurile parcurse de vehicule catre AAK iar acestia va vor factura in functie de distanta parcursa si tipul de masina. Decontarea se face prin contul deschis la AAK.


Pentru a afla mai multe detalii despre plata taxei de drum in Ungaria si sistemul HU-GO contactati reprezentantii de vanzari, departamentul de suport TrackGPS trackgps@suport.arobs.com sau consultati website-ul nostru www.trackgps.ro/HU-GO

Tipareste acest articolRSS