Home » Domenii » Instalatii » Grup Romet clatinat de insolvente!

Grup Romet clatinat de insolvente!
Trei firme din Holding intra in insolventa!

Tribunalul Buzau a dispus deschiderea procedurii de insolventa pentru trei firme din cadrul Holdingului Grup Romet. Este vorba despre firmele S.C. Aromet S.A, S.C. Grup Romet S.A si S.C. Romterm S.R.L.
     Desemnarea Comitetului Creditorilor si stabilirea presedintelui acestuia se va face in cadrul primei adunari a creditorilor care va avea loc in sala de sedinte a S.C Aromet S.A. din Buzau, Soseua Brailei, nr 15, judetul Buzau, incepand cu ora 15:00. Tot in cadrul acestei sedinte se va confirma calitatea de administrator judiciar a firmei RVA Insolvency Specialists SRL.
     Grup Romet, format din 8 firme, este unul dintre marii producatori romani in industria apei (echipamente pentru tratarea apelor in vederea potabilizarii, echipamente pentru tratarea apelor uzate, hidranti, pompe,vane, conducte, contoare de apa, instalatii complete de irigat), a instalatiilor de incalzire cu panouri solare si cu tuburi radiante, in productia de echipamente pentru stingerea incendiilor, confectii metalice diverse si piese turnate.  

Tipareste acest articolRSS