Home » Real Estate » English Version » Şefa Willbrook, firma care a dezvoltat turnul Cathedral Plaza din Bucureşti, părăseşte compania

Şefa Willbrook, firma care a dezvoltat turnul Cathedral Plaza din Bucureşti, părăseşte compania
Absolventa a Institutului de Arhitectura Ion Mincu din Bucuresti, Daiana Voicu a lucrat la Willbrook înca din 1998, la intrarea pe piaţa locala, poziţia de managing director fiind ocupata în ultimii doi ani.

Daiana Voicu, managing director al companiei de dezvoltare imobiliara Willbrook Internaţional, care a realizat turnul de birouri Cathedral Plaza din Bucuresti, a parasit compania în care a lucrat în ultimii 13 ani, fiind înlocuita temporar de George Ispas, fostul director operaţional al companiei.

 Voicu a fost vocea din România a uneia dintre cele mai bogate familii din Israel, Ofer, care a realizat investiţii de circa 500 de milioane de euro în România, Bulgaria, Turcia si Georgia.

Cel mai mediatizat proiect local realizat de Willbrook este turnul de birouri Cathedral Plaza de pe Strada Luterana, care nu poate primi chiriasi din cauza unui litigiu cu Arhiepiscopia Romano-Catolica ce dureaza de mai mulţi ani. Reprezentanţii bisericii solicita demolarea turnului situat lânga cladirea Arhiepiscopiei si au obţinut în instanţa o decizie conform careia autorizaţia de construire nu ar fi valabila.

 Pe de alta parte, Willbrook a mai finalizat în acest an si parcul de afaceri Platinum Business & Convention Center situat pe DN1, la iesirea din Bucuresti spre Ploiesti, care însa are doar doi chiriasi importanţi - grupul Pfizer si televiziunea Realitatea -, potrivit celor mai recente informaţii. 

Un alt proiect deţinut de Willbrook pe plan local este centrul comercial TOM din Constanţa, în timp ce în Pipera a fost dezvoltat un proiect cu câteva zeci de vile de lux, denumit Oxford Gardens.

 Ea îşi motivează demisia din funcţia de managing partener al Willbrook International prin faptul că planurile acţionarilor nu mai concordau cu propriile sale viziuni asupra pieţei imobiliare din România.

 „Am demisionat pentru că s-au schimbat priorităţile. Într-o piaţă în care dezvoltările imobiliare sunt blocate şi nu se mai prefigurează proiecte noi am decis că este mai bine să ne întreptăm către un segment mai activ cum este cel al administrării de proprietăţi. Firma Carlyle există deja de şase ani pe piaţă şi administrează pe lângă activele Willbrook şi active din portofoliile unor bănci", a declarat  Daiana Voicu.

Carlyle Properties nu mai are exclusivitate pe portofoliul Willbrook şi va administra şi activele altor investitori imobiliari. Printre proiectele imobiliare pe care le administrează Carlyle, în afara celor din portofoliul Willbrook, se numără ansamblul rezidenţial Rose Garden, dezvoltat de Globe Trade Centre, proiectele rezidenţial Green Gate, Grace Garden, North Star Mansion, Zodiac Mansion, Zenith Mansion şi Tomis Mall din Constanţa.

 

 

 

 

Tipareste acest articolRSS

Ghidul ofertelor speciale in constructii

Puteti economisi timp si bani, sa cumparati si sa alegeti, in perfecta cunostinta de cauza, cele mai bune oferte.

Ghidul ofertelor speciale in constructii contine informatii de ultima ora despre produsele si serviciile cele mai poulare ale firmelor care activeaza in zona constructiilor. Este un produs special conceput pentru ca dumneavoastra sa aflati in timp util informatii legate despre ofertele speciale ale partenerilor.

 

Aveti o oferta speciala si doriti sa o faceti cunoscuta potentialolor dvs. clienti? Nimic mai simplu! Solicitati-ne la nr. de telefon: 021 411 81 84/86, si un reprezentant al publicatiei noastre va va veni in ajutor.