Home » Domenii » 100% Analize » Aproape 300.000 de români au renunţat la Vodafone

Aproape 300.000 de români au renunţat la Vodafone
Vodafone, numărul doi pe piaţa locală telecom, a anunţat rezultatele financiare pentru primul trimestru al anului fiscal 2011/2012, încheiat la 30 iunie 2011, iar potrivit acestora numărul de clienţi a scăzut cu 2,9% faţă de trimestrul precedent.

Vodafone România a înregistrat 8.930.315 de clienţi, la 30 iunie 2011, în scădere cu 2,9% faţă de trimestrul precedent, ca rezultat al continuării deconectărilor de SIM-uri prepay inactive din baza de clienţi. La finalul trimestrului precedent, Vodafone avea 9,197 milioane clienţi.

Veniturile din servicii ale Vodafone au crescut cu 4,1% faţă de trimestrul precedent şi au scăzut cu 6,3% faţă de aceeaşi perioadă a anului trecut.
 

ARPU mobil (Venitul Mediu pe Utilizator) a fost de 6,8 euro pentru trimestrul încheiat la 30 iunie, ceea ce corespunde unei creşteri de 11,6% faţă de trimestrul precedent şi unei scăderi de 2%, faţă de aceeaşi perioadă a anului trecut.

La 30 iunie 2011, abonaţii reprezentau 38%, iar utilizatorii serviciilor prepaid 62% din totalul clienţilor Vodafone România.

  “Ne bucurăm să vedem semnale pozitive în performanţa noastră din ultimul trimestru, cum ar fi creşterea veniturilor şi a ARPU faţă de trimestrul precedent, în pofida condiţiilor dificile de pe piaţă. Unul dintre principalii factori care au contribuit la aceasta evoluţie bună a fost creşterea continuă a serviciilor de date mobile. Această creştere a fost susţinută de oferte ce au făcut smartphone-urile şi Internetul mobil şi mai accesibile utilizatorilor nostri. Vom continua să aducem clienţilor noştri mai multă valoare şi o experienţă îmbunătăţită, pentru a îi ajuta să profite din plin de serviciile noastre”, a declarat Iñaki Berroeta, CEO, Vodafone România.

Tipareste acest articolRSS

Ghidul ofertelor speciale in constructii

Puteti economisi timp si bani, sa cumparati si sa alegeti, in perfecta cunostinta de cauza, cele mai bune oferte.

Ghidul ofertelor speciale in constructii contine informatii de ultima ora despre produsele si serviciile cele mai poulare ale firmelor care activeaza in zona constructiilor. Este un produs special conceput pentru ca dumneavoastra sa aflati in timp util informatii legate despre ofertele speciale ale partenerilor.

 

Aveti o oferta speciala si doriti sa o faceti cunoscuta potentialolor dvs. clienti? Nimic mai simplu! Solicitati-ne la nr. de telefon: 021 411 81 84/86, si un reprezentant al publicatiei noastre va va veni in ajutor.