Home » Domenii » Instalatii » Piata de Centrale Termice - crestere de peste 30%

Piata de Centrale Termice - crestere de peste 30%
Eliminarea subvenţiilor la încălzire va determina creşterea pieţei locale de centrale termice cu peste 30%, iar piaţa de centrale termice murale de apartament ar putea ajunge în acest an la aproximativ 180.000 de unităţi vândute, estimează Ariston Thermo România.

Anul trecut, aceasta a înregistrat un volum total de 135.000 de centrale termice comercializate. Confort estimărilor Ariston Thermo România, Bucureştiul va reprezenta mai mult de 10% din totalul pieţei de profil, preconizându-se că peste 18.000 de familii vor
renunţa la sistemul centralizat. În ceea ce priveşte business-ul propriu, Ariston Thermo România mizează pe o creştere a cifrei de afaceri cu 25% comparativ cu anul trecut,  până la 35,5 milioane de euro.
Potrivit datelor Ariston Thermo România, la sfârşitul lunii martie 2011 numărul apartamentelor debranşate l-a depăşit pe cel alapartamentelor conectate la sistemul centralizat de încălzire.

Continuarea articolului o gasiti in editia tiparita a Revistei 100% construct, editia 20 ( iunie-iulie 2011), la pagina 16.
Revista se poate obtine de la magazinele de presa sau prin abonament direct.

 

Tipareste acest articolRSS

Ghidul ofertelor speciale in constructii

Puteti economisi timp si bani, sa cumparati si sa alegeti, in perfecta cunostinta de cauza, cele mai bune oferte.

Ghidul ofertelor speciale in constructii contine informatii de ultima ora despre produsele si serviciile cele mai poulare ale firmelor care activeaza in zona constructiilor. Este un produs special conceput pentru ca dumneavoastra sa aflati in timp util informatii legate despre ofertele speciale ale partenerilor.

 

Aveti o oferta speciala si doriti sa o faceti cunoscuta potentialolor dvs. clienti? Nimic mai simplu! Solicitati-ne la nr. de telefon: 021 411 81 84/86, si un reprezentant al publicatiei noastre va va veni in ajutor.