Home » Real Estate » Ansambluri Rezidentiale » Investitie imobiliara de 200 milioane de euro in Nordul Capitalei

Investitie imobiliara de 200 milioane de euro in Nordul Capitalei
Nordul Capitalei va beneficia de un nou ansamblu rezidential, amplasat foarte aproape de padurea Baneasa. Investitia se ridica la 200 milioane de euro și va cuprinde locuinte cu prețuri pornind de la 76.000 euro.

175.000 mp | suprafata totala construita
1500 | unitati rezidentiale
9000 mp | de spatii comerciale
75 000 mp | cea mai mare parcare subterana pe un singur nivel
38 | cladiri
34 | cladiri rezidentiale
50 mp | garsoniere
240 mp | penthouse-uri
76 133 euro + TVA | garsoniere de 50.6 mp și terasa de 17 mp
92 469 euro + TVA | pentru 2 camere de 65 mp și terasa de 13 mp
140 519 euro + TVA |pentru 3 camere de 98 mp și terasa de 22 mp

Shapir Group Projects, dezvoltator israelian cu o experienta de 40 de ani in domeniul proiectelor complexe de constructie si infrastructura, a lansat la finalul lunii septembrie proiectul North Park Residence.
Zonele verzi vor acoperi 80% din suprafața terenului. Conceptul care a stat la baza proiectului rezidential este Change grey for green! Respectand acest slogan, zonele verzi, parcurile si spatiile de promenada din cadrul ansamblului vor acoperi 80% din suprafața terenului disponibil, un lot de aproape 75.730 mp.
Alina Stan, general manager al Promark Real Estate, agentul exclusiv de marketing si vanzari al ansamblului, a anuntat, in cadrul festivitatii de lansare a proiectului, startul vanzarilor de apartamente, mentionand ca exista deja contracte de pre-cumparare pentru zece dintre aceste apartamente.

North Park Residence
Dezvoltatorul va construi in Pipera o statie de betoane
Investitia va fi finanțata in intregime de Leumi Bank si nu include valoarea terenului, care a fost achizitionat in februarie 2007”, a afirmat Avi Morgenstern, directorul de operatiuni internationale al Shapir Group. Bank Leumi Romania, singura banca israeliana ce isi desfasoara activitatea in Romania, sustine acest proiect prin oferirea de pachete de servicii si produse financiare destinate clientilor care doresc credite pentru achizitionarea de locuinte in cadrul ansamblului North Park Residence.
Dezvoltatorul va construi in Pipera o statie de betoa­ne care va ajuta la constuctia proiectului rezidential.
In afara acestui proiect, Shapir Group investeste si in Sibiu, urmand sa dezvolte un proiect in valoare de 50 de milioane de euro, proiect ce va cuprinde 800 de apartamente amenajate pe un teren cu o suprafata de peste 26.000 mp.

Tipareste acest articolRSS

Ghidul ofertelor speciale in constructii

Puteti economisi timp si bani, sa cumparati si sa alegeti, in perfecta cunostinta de cauza, cele mai bune oferte.

Ghidul ofertelor speciale in constructii contine informatii de ultima ora despre produsele si serviciile cele mai poulare ale firmelor care activeaza in zona constructiilor. Este un produs special conceput pentru ca dumneavoastra sa aflati in timp util informatii legate despre ofertele speciale ale partenerilor.

 

Aveti o oferta speciala si doriti sa o faceti cunoscuta potentialolor dvs. clienti? Nimic mai simplu! Solicitati-ne la nr. de telefon: 021 411 81 84/86, si un reprezentant al publicatiei noastre va va veni in ajutor.