Home » Domenii » Investitii Publice » Nou director financiar ProLogis pentru Europa Centrala si de Est

Nou director financiar ProLogis pentru Europa Centrala si de Est

Peter Whiskerd-Wegorzewski este noul director financiar regional pentru Europa Centrala si de Est, el urmand sa actioneze de la centrul ProLogis pentru Europa Centrala si de Est din Varsovia, Polonia. În noul sau rol, Peter va fi responsabil de managementul financiar general al afacerilor ProLogis din Europa Centrala si de Est, supervizand echipele financiare situate in fiecare dintre pietele majore din regiune.
Experienta sa include zone precum media, publishing, retail si industria FMCG, acolo unde a indeplinit mai multe roluri executive, inclusiv cele de director general, director financiar si director operational.

Tipareste acest articolRSS

Ghidul ofertelor speciale in constructii

Puteti economisi timp si bani, sa cumparati si sa alegeti, in perfecta cunostinta de cauza, cele mai bune oferte.

Ghidul ofertelor speciale in constructii contine informatii de ultima ora despre produsele si serviciile cele mai poulare ale firmelor care activeaza in zona constructiilor. Este un produs special conceput pentru ca dumneavoastra sa aflati in timp util informatii legate despre ofertele speciale ale partenerilor.

 

Aveti o oferta speciala si doriti sa o faceti cunoscuta potentialolor dvs. clienti? Nimic mai simplu! Solicitati-ne la nr. de telefon: 021 411 81 84/86, si un reprezentant al publicatiei noastre va va veni in ajutor.