Home » Domenii » Masini, Utilaje, Scule » Solutii ieftine si sigure pentru programul de reabilitare termica: Schelele electrice

Solutii ieftine si sigure pentru programul de reabilitare termica: Schelele electrice
Cu schelele electrice suspendate si nacele autoridicatoare, firmele de constructii au la dispozitie o solutie tehnica ieftina, rapida si sigura pentru lucrarile de reabilitare termica.

In plina criza financiara, constructorii sunt nevoiti sa limiteze cheltuielile, dar totodata sa se alinieze standardelor europene. Printre pasii pe care Romania i-a facut in aceasta directie, se adauga si programul de reabilitare termica (Ordonanta de urgenta 18/2009 privind cresterea performantei energetice a blocurilor de locuinte).
Schelele electrice reprezinta solutia tehnica pentru orice lucrare in domeniul constructiilor, de la inceput pana la sfarsit, de la stadiul de proiect pana la forma finala. Se pot folosi la: tencuiala, varuire; la renovarea si termoizolarea fatadelor; la montarea ferestrelor; la realizarea finisajelor exterioare si a instalatiilor de toate tipurile; la amplasarea firmelor si a panourilor publicitare pe fatade; la repararea/ renovarea tancurilor, furnalelor, cosurilor de fum si antenelor; la crearea desenelor artistice pe pereti si la late tipuri de lucrari pe fatade; montarea peretilor tip cortina. Sunt autorizate ISCIR si functioneaza, in conformitate cu normele prevazute de prescriptiile tehnice R4-2003 si de legislatia in vigoare.
Beneficiile folosirii schelelelor companiei A.D. Schele S.R.L. se numara posibilitatea de a lucra in orice punct al cladirii, instruirea personalului ce lucreaza cu schele, lungimea variabila a platformei de lucru, in functie de necesitati.
Siguranta proprietarilor de apartamente din bloc este data de faptului ca, in comparatie cu schelele clasice pe care oricine si oricand se poate urca si patrunde in locuinte, schele electrice pot fi deconectate de la electricitate. Aria de lucru nu mai este restrictionata, iar activitatea magazinelor de la parterele blocurilor nu este perturbata.

Proiecte
Primul proiect la care a participat A.D. Schele - prezenta pe piata romaneasca de multi ani - a fost Europe House, iar de atunci istoria a mers mai departe cu proiecte precum: BTC; Victoria Park; Hotel Bucuresti (Radison); City Mall Parking; Faur-Bucuresti; Spitalul Universitar Bucuresti; Hotel Rin  si alte proiecte importante.

Avantajele schelelor electrice:
► 20%  reducere costuri cu muncitorii, nu mai aveti nevoie de multa forta de munca;
25%  mai repede, economiseste tin timpul de realizare al proiectului;
100% service;
100% siguranta proprietatilor.
platesti pentru ce muncesti;

SC A.D. SCHELE SRL
Str. Ostrov, Nr. 3
Bucuresti
Tel.: 021 335 33 00
Fax: 021 335 44 00
Mobil: 0728 6666 00
E-mail: office@schela.com
Web: www.schela.comTipareste acest articolRSS

Ghidul ofertelor speciale in constructii

Puteti economisi timp si bani, sa cumparati si sa alegeti, in perfecta cunostinta de cauza, cele mai bune oferte.

Ghidul ofertelor speciale in constructii contine informatii de ultima ora despre produsele si serviciile cele mai poulare ale firmelor care activeaza in zona constructiilor. Este un produs special conceput pentru ca dumneavoastra sa aflati in timp util informatii legate despre ofertele speciale ale partenerilor.

 

Aveti o oferta speciala si doriti sa o faceti cunoscuta potentialolor dvs. clienti? Nimic mai simplu! Solicitati-ne la nr. de telefon: 021 411 81 84/86, si un reprezentant al publicatiei noastre va va veni in ajutor.