Home » Real Estate » Birouri » Discounturi de 35% pentru chiriile office

Discounturi de 35% pentru chiriile office
In goana de a atrage chiriasi buni si a de a incheia contracte cat mai curand, unii proprietari de spatii pentru birouri reduc pretul chiar si cu 35%.

Din teama de a nu gasi chiriasi solvabili intr-un timp cat mai scurt, proprietarii cladirilor au redus considerabil chiriile si sunt mult mai flexibili in negocierea conditiilor contractuale. Influentati si de tendinta actuala a pietei, acestia accepta sa reduca pretul in medie cu 20%, pentru a incheia un contract cat mai rapid, mai ales daca si potentialul chirias este o companie solida, cu reputatie buna care doreste un contract pe termen mai lung (3-5 ani).

Rata de neocupare de 1,5% pentru spatiile office

Numarul spatiilor de birouri ce vor fi livrate anul acesta se va situa sub asteptari. Chiar si cu un stoc mai mic, rata de neocupare se situeaza momentan in jurul valorii de 1-1,5%, in conditiile in care la sfarsitul anului 2007 se apropia increzator de zero.
 Constructia de spatii noi de birouri nu putea traversa neafectata criza economica, accesul la linii de finantare fiind foarte greoi sau aproape imposibil pentru majoritatea dezvoltatorilor care aveau in plan proiecte office. Deocamdata continua proiectele mici finantate din resurse private, dar si cele mari in faza avansata de constructie care au fost preinchiriate sau vandute la inceputul demararii constructiei. 

Top 5 discounturi

Eurometropola a realizat un top al principalelor 5 cladiri de birouri ce au anuntat discounturi
importante la chirii:

1. Office Calea Calarasilor, finalizat in 2008
Pret vechi: 20 euro/mp
Pret nou: 13 euro/mp
Discount: 35%
 

2. Office Blvd. Unirii, finalizat in 2009
Pret vechi: 18 euro/mp
Pret nou: 12 euro/mp
Discount: 33%


3. Office 13 Septembrie, finalizat in 2008
Pret vechi: 30 euro/mp
Pret nou: 20 euro/mp
Discount: 33%


4. Office Dorobanti, finalizat in 2008
Pret vechi: 22 euro/mp
Pret nou: 16 euro/mp
Discount: 27%


5. Office Baneasa, finalizat in 2008
Pret vechi: 20 euro/mp
Pret nou: 15 euro/mp
Discount: 25%

Tipareste acest articolRSS

Ghidul ofertelor speciale in constructii

Puteti economisi timp si bani, sa cumparati si sa alegeti, in perfecta cunostinta de cauza, cele mai bune oferte.

Ghidul ofertelor speciale in constructii contine informatii de ultima ora despre produsele si serviciile cele mai poulare ale firmelor care activeaza in zona constructiilor. Este un produs special conceput pentru ca dumneavoastra sa aflati in timp util informatii legate despre ofertele speciale ale partenerilor.

 

Aveti o oferta speciala si doriti sa o faceti cunoscuta potentialolor dvs. clienti? Nimic mai simplu! Solicitati-ne la nr. de telefon: 021 411 81 84/86, si un reprezentant al publicatiei noastre va va veni in ajutor.