Home » Domenii » Lucrari Speciale » 4 milioane de euro a investit familia Erbasu in hotelul Ibis Styles

4 milioane de euro a investit familia Erbasu in hotelul Ibis Styles
Procesul de renovare a cladirii care gazduieste hotelul a durat aproximativ 18 luni si a cuprins intregul imobil, inclusiv sistemul electric si instalatiile, din vechiul hotel ramanand doar structura, care a fost consolidata.

  Primul hotel sub brandul ibis Styles din Bucuresti s-a deschis de curand, in proximitatea cartierului de afaceri Pipera, si aduce un suflu proaspat in segmentul hotelurilor de 3 stele din oras, prin facilitatile puse la dispozitia oaspetilor, oferta de servicii si designul indraznet, care are ca laitmotiv lumea constructiilor.

 
Hotelul este operat de Orbis Hotel Group, partener strategic al AccorHotels in Europa de Est si licentiator unic al tuturor marcilor AccorHotels in regiune, impreuna cu partenerul local si investitorul Constructii Erbasu S.A., in cadrul unui acord de management.
 
Constructii Erbasu, societate condusa de Cristian Erbasu, a investit patru milioane de euro in Ibis Styles Bucharest Erbas, un hotel situat in nordul Bucurestiului. 
     Hotelul este operat de Orbis Hotel Group, partener al AccorHotels, si licentiator unic pentru toate marcile AccorHotels din regiunea Europei de Est, in cadrul unui acord de management. 
     Cristian Erbasu, CEO al Constructii Erbasu, este si proprietarul hotelului. 
     Procesul de renovare a cladirii care gazduieste hotelul a durat aproximativ 18 luni si a cuprins intregul imobil, inclusiv sistemul electric si instalatiile, din vechiul hotel ramanand doar structura, care a fost consolidata, au spus reprezentantii acestuia.
     Ibis Styles Bucharest Erbas este primul hotel Ibis Styles din Bucuresti si are 80 de camere, restaurant, bar, o sala de conferinte, un business lounge si un colt pentru copii. 
     Hotelul este pozitionat in imediata apropiere a zonei de birouri si comerciale Floreasca-Pipera, aproape de Parcul Regele Mihai I al Romaniei si de Lacul Herastrau. Hotelul beneficiaza de acces usor de la Aeroportul International Henri Coanda Bucuresti si de legaturi cu intregul oras, prin reteaua de transport public, inclusiv metrou. 
     Felicia Dinca, general manager al hotelului, a declarat ieri, la inaugurarea oficiala a hotelului: "Tintim sa atingem o rata de ocupare peste media Capitalei in primul nostru an de functionare". 


     La randul sau, Emeline Sýkora-Wintrebert, director general al grupului Orbis pentru Europa de Sud-Est, a afirmat: "Vedem un potential deosebit in Romania, care este o piata-cheie pentru Orbis in regiunea Europei de Sud-Est si de aceea ne extindem in mod dinamic reteaua de hoteluri din aceasta tara sub marcile AccorHotels. Ibis Styles este un brand relativ nou pe piata locala, cu doua unitati deschise pana in prezent si inca doua in curs de dezvoltare. C
u toate acestea, avand in vedere versatilitatea ridicata a marcii, ne asteptam sa vedem mai multe deschideri de hoteluri pe termen mediu, in special sub forma unor contracte de management si de franciza". 
     Cristian Erbasu a mai spus: "Ne asteptam sa fie un business roditor, bine primit pe piata. Cred ca in piata hoteliera a Capitalei mai este loc, inca. Ne asteptam ca investitia sa fie amortizata in circa sase-sapte ani. Investitia aceasta a fost mai mare cu circa 20% decat cea care ar fi fost necesara pentru un hotel la aceste standarde, pentru ca a si fost facut intr-un timp foarte scurt. Au fost folosite solutii pentru a monitoriza si eficientiza consumul de energie al cladirii". 
     Potrivit domniei sale, urmeaza sa mai fie construita inca o aripa a hotelului. Noul imobil va avea 30 de camere si trei sali de conferinta, a mai mentionat domnul Erbasu.
     Designul interior al hotelului imita aspectul unui santier de constructii in stil pop-art.

 

Tipareste acest articolRSS

Ghidul ofertelor speciale in constructii

Puteti economisi timp si bani, sa cumparati si sa alegeti, in perfecta cunostinta de cauza, cele mai bune oferte.

Ghidul ofertelor speciale in constructii contine informatii de ultima ora despre produsele si serviciile cele mai poulare ale firmelor care activeaza in zona constructiilor. Este un produs special conceput pentru ca dumneavoastra sa aflati in timp util informatii legate despre ofertele speciale ale partenerilor.

 

Aveti o oferta speciala si doriti sa o faceti cunoscuta potentialolor dvs. clienti? Nimic mai simplu! Solicitati-ne la nr. de telefon: 021 411 81 84/86, si un reprezentant al publicatiei noastre va va veni in ajutor.