Home » Domenii » Materiale de Constructii » Vrei să ai bani de zugrăvit, dar să mergi și în vacanță? Intră în campania „Vopseşte cu stil!” acum!

Vrei să ai bani de zugrăvit, dar să mergi și în vacanță? Intră în campania „Vopseşte cu stil!” acum!
Când te așezi la casa ta, începi să alegi cu mai multă chibzuință pe ce dai banii. Când iei în mână lista cu viitoarele cheltuieli, primele tăiate sunt cele care te-ar „alinta”. Evident că între a-ți renova casa și a merge într-o vacanță la mare sau la munte, vei zugrăvi!

Vorba aceea: în vacanță stai câteva zile, în casă stai tot anul! Dar, avem vești bune, mereu există o soluție alternativă!

În luna august, AdePlast a lansat un super concurs pentru cei care vor să împarta vacanța cu zugrăvitul. De la 1 august până pe 30 septembrie, cine se învrednicește cu zugrăvelile prin casă, la birou sau unde mai are nevoie, dacă păstrează bonul și completează formularul de înscriere de aici, poate câștiga unul dintre cele 100 de premii pentru casă și grădină, una dintre cele patru vacanțe în Europa sau marele premiu – un Ford Kuga! Mașină cu care să meargă la munte și la mare, evident!

 

 

Ce este musai să știți despre produsele participante la concurs:

Vopseaua Aeria Gold este partenera perfecta dacă vrei sa oferi lucrării tale un finisaj profesional. Mai mult decât atât are grija de casa ta: este antibacteriana, nepoluanta, hidrofoba și lasă peretele sa respire.

aeria gold 3d-concurs-vacanta

Aeria cu Porus X pentru interior este o vopsea lavabilă cu hidrofobicitate și grad de lavabilitate ridicat, iar gama de culori cuprinde nuanțe strălucitoare.

Aeria cu Porus X pentru exterior este o vopsea lavabilă rezistentă la intemperii, zgârieturi și loviri, iar culorile sunt rezistente în timp.

Aeria Superweiss este o vopsea super albă pentru interior, se aplică ușor, are un grad de lavabilitate ridicat si super putere de acoperire!

Aeria Nanotech este o vopsea termoizolantă cu nano-particule. Este rezistentă termic, reflectă căldura și are un grad scăzut de absorbție a apei.

Mister Weiss este o vopsea lavabilă albă pentru interior; are un grad ridicat de alb, se aplica usor și este excelent sub raportul calitate-preț.

Tot ce trebuie sa faci este sa cumperi una dintre vopselele AdePlast inscrise in campanie , iar noi te premiem. Mai multe informații despre aceasta campanie și regulamentul concursului găsiți pe site-ul dedicat acestuia: www.vopseleadeplast.ro.

Tipareste acest articolRSS

Ghidul ofertelor speciale in constructii

Puteti economisi timp si bani, sa cumparati si sa alegeti, in perfecta cunostinta de cauza, cele mai bune oferte.

Ghidul ofertelor speciale in constructii contine informatii de ultima ora despre produsele si serviciile cele mai poulare ale firmelor care activeaza in zona constructiilor. Este un produs special conceput pentru ca dumneavoastra sa aflati in timp util informatii legate despre ofertele speciale ale partenerilor.

 

Aveti o oferta speciala si doriti sa o faceti cunoscuta potentialolor dvs. clienti? Nimic mai simplu! Solicitati-ne la nr. de telefon: 021 411 81 84/86, si un reprezentant al publicatiei noastre va va veni in ajutor.