Home » Domenii » 100% Investigatii » Aeria GOLD cu Porus X – Vopsea superlavabila pentru interior

Aeria GOLD cu Porus X – Vopsea superlavabila pentru interior
Ai de gand sa RENOVEZI? Ar fi poate mai bine sa alegi o vopsea care lasa peretele sa respire, o vopsea care se spala usor – sau una prietenoasa cu mediul cu efect antibacterian?

 
De ce sa alegi Aeria GOLD cu PORUS X?
 
Renovarea unei case, zugravitul, produce mult deranj, dar si asteptari pe masura. Aflat in fata raftului de vopsele, nu stii ce sa alegi: o vopsea care se aplica dintr-un strat si termini zugravitul mai repede sau una super alba pentru luminozitate? Ar fi poate mai bine sa alegi o vopsea care lasa peretele sa respire, o vopsea care se spala usor – sau una prietenoasa cu mediul cu efect antibacterian?
 
Multe nevoi, si mai multe raspunsuri!
 
Aeria GOLD cu PORUS X satisface toate nevoile cu care te confrunti in momentul renovarii, deoarece este:
 
Super – lavabila: se spala cu apa si detergent
Super – alba:  peretele zugravit va fi alb stralucitor
Super – acoperire: un singur strat este suficient, deoarece acopera dintr-o singura mana, fara sa stropeasca – iar rezultatul este un perete cu aspect mat-matasos
Are o lucrabilitate foarte buna: se intinde usor, nu tine la mana
Ingredientele active din Aeria GOLD ii confera un efect anti-bacterian, avizat de Ministerul Sanatatii. Aeria GOLD actioneaza, inca din momentul aplicarii, precum un scut si protejeaza in mod continuu si activ impotriva bacteriilor din mediul inconjurator.
Formula nepoluanta: prietenoasa cu mediul, fara mirosuri neplacute la aplicare
Hidrofoba: datorita ingredientului PORUS X, Aeria GOLD are permeabilitate la vapori si lasa peretele sa respire.
Este un produs hidrosolubil formulat cu copolimeri tip latex si materiale specific adecvate pentru un finisaj profesional de durata.
Aplicata pe suprafetele interioare formeaza pelicule usor de intretinut cu putere foarte mare de acoperire si proprietati excelente.
 

 

 
 Caracteristici:
Acoperire la un strat pe suporturile pregatite corespunzator;
Grad de alb foarte ridicat;
Proprietati antimicrobiene cu rezistenta la atacurile microorganismelor;
Aplicare usoara fara stropire;
Intretinere usoara;
Lavabilitate foarte buna;
Permeabilitate foarte buna la vapori asigurata de tehnologia Porus X;
Randament foarte mare la aplicare;
Pelicula opaca cu aspect mat – matasos la atingere;
Caracter nepoluant, ecologica.
 

 

 
Utilizare:
Utilizata pentru vopsirea tuturor suprafetelor pe baza minerala: tencuieli uzuale de var-ciment, ciment-var, gleturi de ipsos inclusiv zidarii din caramizi uzuale, din BCA, placi de ipsos, placi de gips-carton, beton si pe vopsitorii vechi rezistente.
Fiind o vopsea foarte rezistenta la solicitari (clasa 1 de rezistenta la uzura prin frecare umeda), este destinata astfel suprafetelor ce necesita o curatare frecventa.
Albul intens si proprietatile antimicrobiene o recomanda eficienta pentru spatiile cu standarde ridicate de igiena: spitale, clinici si cabinete medicale, maternitati, scoli, gradinite, restaurante, etc , precum si pentru orice alte incaperi ce sunt supuse la decontaminari frecvente.
 
Stratul suport:
Produsul se aplica pe suprafete plane, curate si rezistente. Eventualele diferente de planeitate se rectifica prealabil aplicarii vopselei. Suprafata nu trebuie sa prezinte materiale ce pot forma un strat separator (de exemplu uleiuri sau altele asemenea). In functie de absorbtia suportului acesta se amorseaza cu ADEPLAST® Aeria Amorsa. In decursul aplicarii si uscarii temperatura aerului si suportului nu trebuie sa scada sub +50C.
 
Punere in opera:
Produsul se aplica prin pensulare, cu rola, cu bidineaua sau airless. Inainte de aplicare materialul din galeata se amesteca pentru omogenizare cu malaxor electric.
 
Produsul se aplica cu rezultate excelente intr-un singur strat.
 
Dilutia produsului:
 
Produsul se livreaza la vascozitatea optima aplicarii acestuia intr-un singur strat;
Pentru suprafete foarte absorbante sau daca se doreste, la aplicarea primului strat, produsul se poate dilua cu 5% apa curata. Stratul doi se aplica nediluat.
La aplicare cu airless produsul se dilueaza cu apa conform specificatiilor utilajului, nu mai mult de 8 %.
In conditii normale de temperatura si umiditate, respectiv 200C si 65%, timpul de uscare este de 4 – 6 ore. In conditii de umiditate ridicata sau temperaturi scazute timpul de uscare creste.
 
 
 
 Detalii suplimentae gasiti in fisele tehnice:
 
 
 

Tipareste acest articolRSS

Ghidul ofertelor speciale in constructii

Puteti economisi timp si bani, sa cumparati si sa alegeti, in perfecta cunostinta de cauza, cele mai bune oferte.

Ghidul ofertelor speciale in constructii contine informatii de ultima ora despre produsele si serviciile cele mai poulare ale firmelor care activeaza in zona constructiilor. Este un produs special conceput pentru ca dumneavoastra sa aflati in timp util informatii legate despre ofertele speciale ale partenerilor.

 

Aveti o oferta speciala si doriti sa o faceti cunoscuta potentialolor dvs. clienti? Nimic mai simplu! Solicitati-ne la nr. de telefon: 021 411 81 84/86, si un reprezentant al publicatiei noastre va va veni in ajutor.