Home » Domenii » 100% Investigatii » Tavile albe din lemn, ușor de utilizat în diverse ocazii

Tavile albe din lemn, ușor de utilizat în diverse ocazii
Continuand seria de idei deosebite de amenajare, Chic Ville, conceptul de magazin home&deco 100% ambiental, propune de această data un obiect decorativ care isi va gasi locul în orice bucatarie, fiind un accesoriu must-have pentru orice pasionat de decoratiuni.

„Ca în fiecare an, vara este momentul potrivit pentru schimbari. Asa cum odata cu cresterea temperaturilor înlocuim hainele groase cu cele subtiri, doamnele şi domnisoarele cauta prin magazine carafe pentru servit limonada si tavi pentru deserturi reci. Dar aceste obiecte ce îsi au locul, în mod traditional, în bucatarie, pot fi cu succes folosite şi în alte ambiente”, a declarat Marius Serbănescu, Director de Achizitii al Chic Ville.

 

În acest sens,  recomandam obiecte care, prin avantajele de care dispun, pot îndeplini mai multe roluri. De exemplu, perfectă pentru vară si antichizata suficient încat sa completeze un decor fresh, shabby-chic, o tava alba din lemn este accesoriul ideal pentru servirea mesei în aer liber, pe veranda.

 

Description: IMG_4697.jpg

 

Mai mult, prin forma sa circulara, aceasta poate fi usor accesorizata cu o cupola din sticla pentru mentinerea prospetimii produselor de patiserie.

 

Description: IMG_4698.jpg

 

Totodata, avand o margine ridicata din lemn, aceeași tava devine un suport perfect pentru un platou de sticla întins, transformand o simplă tava într-un mod chic de a servi cele mai diverse delicatese.

 

Description: IMG_4684.jpg

 

 

Pe langa versatilitatea dovedita de forma și dimensiunile sale, tava din lemn impresionează si prin simplitatea coloristicii sale. Albul imaculat completat cu un subtil model floral o fac potrivita pentru accesorizarea cu numeroase alte culori, putand fi astfel inclusă atât într-un ambient romantic, cât si într-unul eclectic.

 

„Nu în ultimul rand, sa nu uitam ca decoratiunile din lemn sunt atemporale, iar ustensilele din lemn pentru bucatarie sunt confecționate minuțios, îmbinand perfect calitatea si utilitatea. De asemenea, acestea sunt esențiale pentru cei ce vor să obtina un ambient cald, relaxant și ospitalier”, a încheiat Marius Serbanescu.

 

Tipareste acest articolRSS

Ghidul ofertelor speciale in constructii

Puteti economisi timp si bani, sa cumparati si sa alegeti, in perfecta cunostinta de cauza, cele mai bune oferte.

Ghidul ofertelor speciale in constructii contine informatii de ultima ora despre produsele si serviciile cele mai poulare ale firmelor care activeaza in zona constructiilor. Este un produs special conceput pentru ca dumneavoastra sa aflati in timp util informatii legate despre ofertele speciale ale partenerilor.

 

Aveti o oferta speciala si doriti sa o faceti cunoscuta potentialolor dvs. clienti? Nimic mai simplu! Solicitati-ne la nr. de telefon: 021 411 81 84/86, si un reprezentant al publicatiei noastre va va veni in ajutor.