Home » Domenii » 100% Investigatii » - AutoCAD Architecture:

- AutoCAD Architecture:
- Autodesk AutoCAD Revit ofera instrumentele BIM 3D care te ajuta sa creezi proiecte de calitate superioara cu o mai mare acuratete a executiei si a documentatiei.

- AutoCAD Architecture:

Cu ajutorul AutoCAD Architecture arhitectii obtin productivitate imediata si o modalitate de colaborare facila. In plus, produsul contine instrumentele destinate desenarii, proiectarii, partajarii informatiilor si realizarii documentatiilor aferente proiectarii in arhitectura.

 

Principalele functionalitati:

- Un mediu de proiectare simplificat - prin interfata de utilizator simplificata puteti identifica si mai usor instrumentele si comenzile favorite sau instrumentele mai putin utilizate

- Detalii - solutia software AutoCAD Architecture contine o biblioteca completa de componente de detaliu si instrumente de generare a notelor de identificare.

- Pereti, usi si ferestre - desenati si realizati documentatia aferenta elementelor repetitive ale cladirii cum sunt peretii, usile si ferestrele. Desenati peretii conform conditiilor constructive ale viitoarei cladiri.

- Spatii interioare - fiecare incapere din desen poate fi codificata automat, in indicatia respectiva fiind continuta si suprafata incaperii. Daca forma incaperii se schimba, spatiile interioare pot fi corelate cu usurinta, rezultand o actualizare a codurilor si suprafetelor.

- Sectiuni si elevatii - generati direct din planurile de nivel sectiuni si elevatii, cu reprezentari hasurate diferentiate in functie de materialul din alcatuirea peretilor. In cazul aparitiei unor schimbari in proiectul dumneavoastra vor fi generate reprezentari grafice complet actualizate ale sectiunilor si elevatiilor, pastrand nealterate layerul, culoarea, tipul de linie si celelalte proprietati.

 

 

- Liste de cantitati - puteti allege intre adaptarea caracteristicilor stilului listelor implementate in solutia software pentru a le face sa corespunda standardelor companiei sau realizarea de la bun inceput a unor noi liste, completate cu calculele necesare.

- Randare - cu instrumentele de randare inglobate, puteti realiza oricand in timpul proiectului prezentari destinate clientilor, in care conceptiile dumneavoastra sunt aduse la realitate.

- Cotare - solutia software AutoCAD Architecture detine acum o flexibilitate sporita in cotarea oricarui perete si a tuturor componentelor care-l alcatuiesc, inclusiv axele montantilor si fetele, in deplina consonanta cu propriile dumneavoastra standarde.

- Instrumente de elaborare a documentatiei de renovare - instrumente noi ce permit crearea unor reprezentari corecte in planurile existente, de solutie si de demolare iar astfel puteti scurta durata conceptiei si a elaborarii proiectelor de renovare.

 

 

- Autodesk AutoCAD Revit ofera instrumentele BIM 3D care te ajuta sa creezi proiecte de calitate superioara cu o mai mare acuratete a executiei si a documentatiei.

 

 

- lucreaza intr-un mediu 3D stabil ce actualizeaza automat proiectele tale imediat cum sunt operate modificari.

- tranzitia catre BIM este mai usoara utilizand resurse integrate de instruire precum si o interfata simplificata.

- veti creste gradul de satisfactie a clientilor vostri partajand informatii cu membrii echipei de proiectare utilizand orice software bazat pe platformele Autodesk Revit si AutoCAD.

- puteti accesa servicii integrate, bazate pe cloud pentru a produce randari de calitate exceptionala.

 

Localitate: Bucuresti, sector 2
Adresa: B-dul. Dimitrie Pompei, nr. 10A, et. 2, 020337 ( vezi pe harta)
Telefon: 021 303 2070
Fax: 021 303 2071
Email: office@gecad.ro
Adresa web: www.gecadnet.ro
Persoana de contact
Nume: Milena Margarit
Functie: Manager Marketing
Telefon: 021 303 20 70
Email: Milena.MARGARIT@gecadnet.ro

Tipareste acest articolRSS

Ghidul ofertelor speciale in constructii

Puteti economisi timp si bani, sa cumparati si sa alegeti, in perfecta cunostinta de cauza, cele mai bune oferte.

Ghidul ofertelor speciale in constructii contine informatii de ultima ora despre produsele si serviciile cele mai poulare ale firmelor care activeaza in zona constructiilor. Este un produs special conceput pentru ca dumneavoastra sa aflati in timp util informatii legate despre ofertele speciale ale partenerilor.

 

Aveti o oferta speciala si doriti sa o faceti cunoscuta potentialolor dvs. clienti? Nimic mai simplu! Solicitati-ne la nr. de telefon: 021 411 81 84/86, si un reprezentant al publicatiei noastre va va veni in ajutor.