Home » Real Estate » Birouri » Portland începe lucrările pe terenul cumpărat de la Becali

Portland începe lucrările pe terenul cumpărat de la Becali

Portland Trust, care a mai realizat trei proiecte de birouri în Bucureşti, a cumpărat terenul de la intersecţia dintre şoseaua Pipera cu bulevardul Barbu Văcărescu de la George Becali, finaatorul echipei Steaua Bucureşti, la sfârşitul anului 2010, iar acum a desemnat firma de construcţii Bog'Art antreprenor general pentru începerea construcţiei.

Proiectul, al cărui cost poate fi estimat la 60-70 de milioane de euro, va fi finalizat în 2014.

"Cu siguranţă că mă aştept la o revenire a economiei în general, cu sau fără Grecia în Uniunea Europeană. Guvernul ar trebui să promoveze România drept o economie cu costuri scăzute ce are angajaţi cu înaltă calificare şi buni cunoscători de limbi străine", a explicat Robert Neale unul dintre motivele pentru care a început această investiţie.

Tipareste acest articolRSS

Ghidul ofertelor speciale in constructii

Puteti economisi timp si bani, sa cumparati si sa alegeti, in perfecta cunostinta de cauza, cele mai bune oferte.

Ghidul ofertelor speciale in constructii contine informatii de ultima ora despre produsele si serviciile cele mai poulare ale firmelor care activeaza in zona constructiilor. Este un produs special conceput pentru ca dumneavoastra sa aflati in timp util informatii legate despre ofertele speciale ale partenerilor.

 

Aveti o oferta speciala si doriti sa o faceti cunoscuta potentialolor dvs. clienti? Nimic mai simplu! Solicitati-ne la nr. de telefon: 021 411 81 84/86, si un reprezentant al publicatiei noastre va va veni in ajutor.