Home » Termeni si conditii

Termeni si conditii de utilizare

Bine ati venit!

Suntem onorati ca ne vizitati si ne bucuram ca putem sa va fim de folos.

Aceasta pagina

Aceasta pagina cuprinde informatii cu privire la produsele noastre si ale partenerilor nostrii.
Apreciem faptul ca agreeati sa parcurgeti cu atentie aceasta pagina inainte de a utiliza continutul paginii. Vizitarea paginii si utilizarea serviciilor oferite se pot face numai daca sunteti de acord cu aceste conditii de utilizare.
Vizitarea pagini si/sau utilizarea serviciilor sale sunt conditionate de acceptarea acestor conditii de utilizare.

Obiective

www.100construct.ro  este o modalitate de va satisface interesele.
Incercam sa fim utili pentru dumneavoastra. Dorim sa va oferim cele mai bune servicii cu putinta.

Modificarea conditiilor de utilizare

Pentru a le face mai adecvate scopului de a avea o excelenta colaborare cu dumneavoastra, aceste conditii de utilizare se pot modifica oricand, fara nici un preaviz sau notificare. De aceea, va rugam sa reveniti pe aceasta pagina de fiecare data cand utilizati www.100construct.ro, pentru a evita orice neintelegeri.
Va multumim.

Protectia vietii private

Pentru unele dintre serviciile paginii este nevoie de cateva elemente de identificare ale dumneavoastra. Informatiile dumneavoastra de contact vor fi folosite exclusiv in scopul declarat. Nu le vom transmite altei persoane, cu exceptia cazurilor in care legea ne obliga, pentru imbunatatirea serviciilor noastre si pentru a va oferi noi servicii.
Adresele dumnevoastra de mail vor putea fi folosite pe viitor, strict pentru a va oferi informatii cu privire la noile aparitii ale revistei noastre, si deasemenea pentru a va tine la curent cu toate informatiile de interes general pe care le detinem.  Noi intelegem cat de importanta este intimitatea , motiv pentru care nu vom abuza de aceste informatii.

Design

Pagina este construita astfel incat un numar cat mai mare de utilizatori sa o poate folosi concomitent si la o viteza de navigare mare.
In acest scop, am optat pentru un design simplu, usor de parcurs care sa va ofere informatiile cautate cat mai efficient.

Securitate

Descarcarea paginilor de pe www.100construct.ro se face poate face in deplina siguranta, iar noi va garantam ca acestea nu contin programe nedorite cauzatoare de probleme propriului dumneavoastra sistem informatic.

Calitate

Din pacate, Interent-ul fiind un spatiu public deschis, nu putem garanta acuratetea si prezenta paginilor afisate de browserul dumneavoastra, nici comunicarea intre nodurile Internet. De aceea, nu putem fi facuti responsabili pentru nici un fel de daune, cauzat direct sau indirect de utilizarea www.100construct.ro, si nici de disfunctionalitatile paginii.

Parteneri

Link-urile catre locatiile Internet ale partenerilor nostrii sunt informatii publice. Ele au fost selectate cu grija de noi. Nu ne asumam raspunderea pentru utilitatea sau acuratetea acestor site-uri, ci doar le-am considerat demne de a fi remarcate.
Este important sa subliniem ca www.100construct.ro nu este afiliata cu proprietarii acelor site-uri. Exceptiile vor fi mentionate sau vor fi evidente.
Nu vom putea fi facuti raspunzatori de eventualele daune pe care direct sau indirect vi le-ar cauza acele site-uri.

Comandarea on-line a revistei tiparite 100%Construct

Pretul de cumparare pentru dumneavoastra, vizitatorii www.100construct.ro este 0 lei daca alegeti sa va inregistrati pe pagina noastra, cu alte cuvinte o veti primi gratuity incepand cu urmatorul numar al sau. Expedierea se face prin posta, la adresa indicata de dumneavoastra prin completarea formularului de comanda (Abonamente 100%Construct).Nu putem garanta perpetuitatea acestei imprejurari.

Puterea obligatorie a acestor conditii de utilizare

Aceste conditii de utilizare sunt acceptate de dumneavoastra prin simplul fapt al utilizarii www.100construct.ro, reprezentand acordul de vointa dintre dumneavoastra si noi in legatura cu utilizarea paginii.
Daca una dintre prevederile acestui act se vadeste a fi nula sau invalida, toate celelalte raman valabile, pe cat posibil.

Copyright

Reproducerea si difuzarea oricaror informatii, in orice forma, din cadrul www.100construct.ro se pot face doar cu acordul nostru scris.

Litigii

Orice litigiu intre dumneavoastra si noi va fi solutionat pe cale amiabila, daca e posibil, in termen de 30 zile de la ivire.
Ivirea va fi consemnata pe suport scris si transmis celeilalte parti.
Daca litigiul nu s-a putut solutiona pe cale amiabila in termenul mentionat, va fi sesizata instanta competent de la sediul Sc Stilrom Advertising Group Srl .

 

Ghidul ofertelor speciale in constructii

Puteti economisi timp si bani, sa cumparati si sa alegeti, in perfecta cunostinta de cauza, cele mai bune oferte.

Ghidul ofertelor speciale in constructii contine informatii de ultima ora despre produsele si serviciile cele mai poulare ale firmelor care activeaza in zona constructiilor. Este un produs special conceput pentru ca dumneavoastra sa aflati in timp util informatii legate despre ofertele speciale ale partenerilor.

 

Aveti o oferta speciala si doriti sa o faceti cunoscuta potentialolor dvs. clienti? Nimic mai simplu! Solicitati-ne la nr. de telefon: 021 411 81 84/86, si un reprezentant al publicatiei noastre va va veni in ajutor.