Home » Domenii » Oferte Speciale & Preturi » Parchetul – Solutia ideala pentru incalzirea prin pardoseala

Parchetul – Solutia ideala pentru incalzirea prin pardoseala
Parchetul dublustratificat isi are originile in natura si isi mentine proprietatile pe tot timpul utilizarii oferind fiecarei case un aspect cald, frumos si placut.


Parchetul dublustratificat isi are originile in natura si isi mentine proprietatile pe tot timpul utilizarii oferind fiecarei case un aspect cald, frumos si placut.
Se recomanda si este compatibil cu orice tip de incalzire prin pardoseala asigurand un bun transfer termic si un climat sanatos.

Sistemele de incalzire in pardoseala  ofera o temperatura uniforma pe toata suprafata pardoselii asigurand un confort sporit , curentii produsi  fiind de o intensitate mult mai  redusa decat la sistemele de incalzire traditionale cu radiatoare.

Datorita faptului ca lemnul are o rezistenta termica foarte buna ( transfer de energie termica optimal ) si in acelasi timp o distributie de caldura egala pe toata suprafata, parchetul este recomandat pentru pardoseli cu incalzire, conform normelor O-NormB 2242-7, atunci cand este montat prin lipire pe toata suprafata.

Parchetul fiind produs dintr-o materie prima naturala, “lemnul”, exista si cateva esente de lemn care nu sunt recomandate pentru a fi montate pe pardoseala incalzita datorita faptului ca au un coeficient de dilatatie si contractie mare.

Produsele pe care compania noastra le comercializeaza sunt de cea mai inalta calitate, certificate si agrementate in raport cu legislatia Europeana in vigoare si corespund tehnic cu toate Standardele si Normele Europene.

In Bucuresti, firma Bau-land comercializaeaza si monteaza parchet dublustratificat, mai multe detalii gasiti pe: www.bau-land.ro


 

Tipareste acest articolRSS