Home » Domenii » Investitii Publice » Monica Apostu a primit haine si pantofi de la Kiat!

Monica Apostu a primit haine si pantofi de la Kiat!
Sotia edilului Sorin Apostu, Monica Apostu, a reprezentat societatea Kiat, societate care a castigat licitatia de refacere a drumurilor din Cluj-Napoca, in relatia cu municipalitatea.

“Exact in aceeasi perioada, potrivit listingului telefonic al numitei A.M.U. (Monica Apostu), aceasta a avut numeroase contacte cu reprezentanti ai societatii K. G. C. S.R.L. (01.04 – 23.07.2010), cabinetul de avocatura A.M.U. (Monica Apostu) fiind chiar ‘angajat’ sa reprezinte interesele firmei in ce priveste relatia cu tertii, inclusiv cu Primaria municipiului Cluj Napoca. La data de 14.05.2010, comisia de licitatie a dispus atribuirea contractului catre S.C. K. G. C. S.R.L., iar la data de 13.12.2010, contractul a fost semnat de ambele parti.

Intre foloasele primite de A.S. (Sorin Apostu) din partea reprezentantilor societatii K. G. C. SRL, a fost stabilita si achitarea contravalorii unui bilet de avion pe ruta Bucuresti – Targu Mures, la data de 15.05.2011, precum si doua nopti de cazare in Bucuresti, la Hotel M. (13/14 si 14/15 mai 2011), toate in valoare de aproximativ 350 euro.

De asemenea, la data de 9 octombrie 2011, reprezentantii SC K., prin persoana numitei C.L., au achitat contravaloarea cumparaturilor realizate de faptuitoarea A.M.U. din magazine de imbracaminte/incaltaminte din I.M. Cluj Napoca, a carora valoare nu este inca stabilita”, au precizat procurorii DNA Cluj.

Firma Kiat, este cea care a castigat anul acesta si licitatia de modernizare a drumurilor Judetene din Cluj, dupa o a doua licitatie, deoarece prima nu fusese castigata de cine trebuie, la acea licitatie a fost declarat castigatori un consortiu condus de firma Midanne Invest Group din Bucuresti, firma controlota de omul de afaceri , Dan Nechifor. Acesta nu a mai semnat contractul , deoarece Consiliul Judetean, a anulat licitatia pe motiv ca nu putea semna garantia pentru acreditivul propus de Midanne.

Acum ca si jurnalist,  care sunt familiarizat cu domeniul constructiilor, mi-e greu sa cred ca acestea sunt sumele si atentiile care se acorda pentru " lobby". Analistul politic , Mugur Ciuvica declara ca dupa parerea lui," Sorin Apostu este unul dintre cei mai putin corupti, daca dupa un mandat la primaria Clujului si-ar fi insusit doar cele din rechizitoriul procurorilor, si ca sunt multi primari doar de comune , care ar fi obtinut mai mult decat Apostu."

 

Tipareste acest articolRSS