Home » Domenii » Acoperisuri » Hotel Cismigiu va avea acoperis Bel Profile

Hotel Cismigiu va avea acoperis Bel Profile

In luna septembrie a acestui an au fost demarate lucrarile la acoperisul Hotel Cismigiu. Constructie-simbol a Bucurestiului “de altadata”, Hotel Cismigiu isi va redeschide portile in anul 2012, la exact 100 de ani de la inaugurarea sa oficiala.

Pentru Hotel Cismigiu, Bel Profile a furnizat 900 mp solzi metalici Slatech Silver (RAL 7037), cu forma dreptunghiulara deja consacrata Bel Profile, respectiv 500 mp tabla pentru faltuit Seamtech, de aceeasi culoare. Responsabilitatea implementarii proiectului revine companiei Dacomal (www.dacomal.ro ), partener autorizat Bel Profile. 

Tipareste acest articolRSS

Ghidul ofertelor speciale in constructii

Puteti economisi timp si bani, sa cumparati si sa alegeti, in perfecta cunostinta de cauza, cele mai bune oferte.

Ghidul ofertelor speciale in constructii contine informatii de ultima ora despre produsele si serviciile cele mai poulare ale firmelor care activeaza in zona constructiilor. Este un produs special conceput pentru ca dumneavoastra sa aflati in timp util informatii legate despre ofertele speciale ale partenerilor.

 

Aveti o oferta speciala si doriti sa o faceti cunoscuta potentialolor dvs. clienti? Nimic mai simplu! Solicitati-ne la nr. de telefon: 021 411 81 84/86, si un reprezentant al publicatiei noastre va va veni in ajutor.