Home » Domenii » Peisagistica » Midanne reabiliteaza in sectorul 5

Midanne reabiliteaza in sectorul 5
Asocierea SC Midanne Invest Grup SRL, SC Proiect Bucureşti Grup Consultanţă Imobiliare SA va realiza lucrări de reabilitare termică a unui număr de 9 imobile situate în sectorul 5 al Municipiului Bucureşti - zona 15.

 Asocierea SC Midanne Invest Grup SRL, SC Proiect Bucureşti Grup Consultanţă Imobiliare SA va realiza lucrări de reabilitare termică a unui număr de 9 imobile situate în sectorul 5 al Municipiului Bucureşti - zona 15.
  Contractul a fost atribuit la suma de 7,65 milioane lei fără TVA , potrivit informaţiilor publicate pe Sistemul Electronic de Achiziţii Publice. 
Criteriul de atribuire a fost oferta cea mai avantajoasă din punct de vedere economic, preţul ofertei având o pondere de 55%, termenul de execuţie 35%, iar caracteristicile tehnice şi funcţionale 10%.

" Comapnia Midanne Invest Grup, este in principal axata pe lucrari de infrastructura, dar suntem atenti si la segmentul de reabilitare termica, noi avand o logistica creata care ne ajuta in realizarea de astfel de lucrari la preturi foarte bune pentru beneficiar" a declarat Dan Nechifor, Manager General Midanne.

In luna martie Consortiului condus de Midanne, i-a fost anulata la Cluj o licitatie pe care o castigase pentru reabilitarea Drumurilor Judetene Cluj, in valoare de peste 200 milioane euro, dar care licitatie a fost anulata deoarece autoritatile din Cluj incalcau legea ele fiind in imposibilitatea de a avaliza Biletele la Ordin din creditul furnizor pe care constructorul s-a oferit sa il acceseze. Important de stiut este ca desi exista legislatie in materie de emitere a Biletelor la ordin , nu exista norme metodologice pentru punerea ei in practica. Astfel desi autoritatile aveau stipulate in caietul de sarcini ca vor emite bilete la ordin, si-au dat ulterior seama la semnarea contractului cu Midanne ca sunt in afara legii si astfel singura solutie viabila pentru autoritati a fost anularea licitatiei, astfel cei implicati in licitatie sa nu aiba raspunderi penale ulterioare.

De remarcat este faptul ca,  firma Midanne, prin creditul furnizor accesat, ar fi realizat in 2 ani peste 700 km de drumuri judetene , iar plata lucrarilor s-ar fi facut in 12 ani.(Autoritatile trebuind sa emita acele bilete la ordin).

Licitatia a fost refacuta, Midanne nu a mai participat si in luna Iunie a castigat Grupul turc: KI-AT.

Tipareste acest articolRSS