Home » Domenii » Amenajari » Midanne reabiliteaza in sectorul 5

Midanne reabiliteaza in sectorul 5
Asocierea SC Midanne Invest Grup SRL, SC Proiect Bucureşti Grup Consultanţă Imobiliare SA va realiza lucrări de reabilitare termică a unui număr de 9 imobile situate în sectorul 5 al Municipiului Bucureşti - zona 15.

 Asocierea SC Midanne Invest Grup SRL, SC Proiect Bucureşti Grup Consultanţă Imobiliare SA va realiza lucrări de reabilitare termică a unui număr de 9 imobile situate în sectorul 5 al Municipiului Bucureşti - zona 15.
  Contractul a fost atribuit la suma de 7,65 milioane lei fără TVA , potrivit informaţiilor publicate pe Sistemul Electronic de Achiziţii Publice. 
Criteriul de atribuire a fost oferta cea mai avantajoasă din punct de vedere economic, preţul ofertei având o pondere de 55%, termenul de execuţie 35%, iar caracteristicile tehnice şi funcţionale 10%.

" Comapnia Midanne Invest Grup, este in principal axata pe lucrari de infrastructura, dar suntem atenti si la segmentul de reabilitare termica, noi avand o logistica creata care ne ajuta in realizarea de astfel de lucrari la preturi foarte bune pentru beneficiar" a declarat Dan Nechifor, Manager General Midanne.

In luna martie Consortiului condus de Midanne, i-a fost anulata la Cluj o licitatie pe care o castigase pentru reabilitarea Drumurilor Judetene Cluj, in valoare de peste 200 milioane euro, dar care licitatie a fost anulata deoarece autoritatile din Cluj incalcau legea ele fiind in imposibilitatea de a avaliza Biletele la Ordin din creditul furnizor pe care constructorul s-a oferit sa il acceseze. Important de stiut este ca desi exista legislatie in materie de emitere a Biletelor la ordin , nu exista norme metodologice pentru punerea ei in practica. Astfel desi autoritatile aveau stipulate in caietul de sarcini ca vor emite bilete la ordin, si-au dat ulterior seama la semnarea contractului cu Midanne ca sunt in afara legii si astfel singura solutie viabila pentru autoritati a fost anularea licitatiei, astfel cei implicati in licitatie sa nu aiba raspunderi penale ulterioare.

De remarcat este faptul ca,  firma Midanne, prin creditul furnizor accesat, ar fi realizat in 2 ani peste 700 km de drumuri judetene , iar plata lucrarilor s-ar fi facut in 12 ani.(Autoritatile trebuind sa emita acele bilete la ordin).

Licitatia a fost refacuta, Midanne nu a mai participat si in luna Iunie a castigat Grupul turc: KI-AT.

Tipareste acest articolRSS

Ghidul ofertelor speciale in constructii

Puteti economisi timp si bani, sa cumparati si sa alegeti, in perfecta cunostinta de cauza, cele mai bune oferte.

Ghidul ofertelor speciale in constructii contine informatii de ultima ora despre produsele si serviciile cele mai poulare ale firmelor care activeaza in zona constructiilor. Este un produs special conceput pentru ca dumneavoastra sa aflati in timp util informatii legate despre ofertele speciale ale partenerilor.

 

Aveti o oferta speciala si doriti sa o faceti cunoscuta potentialolor dvs. clienti? Nimic mai simplu! Solicitati-ne la nr. de telefon: 021 411 81 84/86, si un reprezentant al publicatiei noastre va va veni in ajutor.