Home » Domenii » Oferte Speciale & Preturi » Eleganta si tehnologii avansate pentru electrocasnice “Eco - Living”

Eleganta si tehnologii avansate pentru electrocasnice “Eco - Living”
Electrocasnicele care ofera consumatorilor posibilitatea de a adopta un mod de viata ce protejeaza mediul inconjurator, fara compromisuri in ceea ce priveste eleganta si performanta, sunt din ce in ce mai cautate pe piața.


Produse cu design unic si inovativ au fost deja prezentate de LG in urma unor colaborari cu artisti. Colaborarea cu NellyRodi, companie recunoscuta pentru capacitatea de a identifica noi tendinte creative in design si lifestyle, a fost astfel o alegere naturala pentru conceptul “Eco-Chic Living” prezentat in cadrul targului de design interior Maison&Objet (Paris, 5-9 septembrie). Nu este pentru prima data cand cele doua companii isi reunesc fortele. In noiembrie 2007, LG a primit consultanta din partea NellyRodi pentru recomandari in ceea ce priveste tendintele in design-ul produselor si lifestyle. Seria de electrocasnice de culoare neagra a imbinat cele mai noi tehnologii si un design stilat, aducand un plus de inovatie si o pozitionare strategica. Seria limitata de masini de spalat Steam Direct a fost realizata in colaborare cu Tricia Guild, fondatorul si directorul creativ al Designers Guild, una dintre cele mai cunoscute companii la nivel international pentru casa si lifestyle.
Au mai existat colaborari cu alti artisti precum Sang Rim Ha, un pictor renumit de origine coreeana, care a realizat design-ul pentru elementul floral aplicat pe electrocasnicele LG. Acestea au fost apreciate pentru designul stilat si excelenta tehnologica, creand o atmosfera sofisticata si adaugand o nota de stil in orice interior.

Noi consideram ca o viata traita intr-un mod responsabil fata de mediul inconjurator nu trebuie sa fie lipsita de confort si stil. Electrocasnicele LG sunt elegante si au incorporate tehnologii avansate. In plus, produsele noastre, care asigura o economie de apa și energie, creeaza o ambianta placuta pentru orice locuinta.
Caroline Kim, Vicepresedinte al diviziei de Marketing Strategic, Digital Appliances, LG Electronics.

Tipareste acest articolRSS