Home » Domenii » Investitii Publice » Un pod vechi de peste o sută de ani, reabilitat cu 2,7 milioane de lei, recepţionat la Alba Iulia

Un pod vechi de peste o sută de ani, reabilitat cu 2,7 milioane de lei, recepţionat la Alba Iulia
Primăria Alba Iulia a recepţionat, joi, podul peste râul Sebeş care face legătura între Alba Iulia şi cartierul aparţinător Oarda de Jos, construcţia veche de peste o sută de ani fiind reabilitată printr-o investiţie în valoare de 2,7 milioane de lei

Primarul municipiului Alba Iulia, Mircea Hava, a recepţionat, joi, lucrările de reparaţii la podul peste râul Sebeş care face legătura între Alba Iulia şi localitatea Oarda de Jos, aparţinătoare municipiului.

Mircea Hava a declarat, joi, în cadrul ceremoniei de recepţie, că podul a fost practic reconstruit din cadre de beton, investiţia ridicându-se la 2,7 milioane de lei, bani alocaţi din bugetul Ministerului Transporturilor.

Hava a spus că lucrările la pod au durat aproape un an, perioadă în care acesta a fost închis.

Vechiul pod a fost construit în perioada Imperiului Austro-Ungar, în urmă cu o sută de ani şi a ieşit din perioada de folosinţă în 2006. La acea dată Primăria Alba Iulia a fost anunţată oficial de autorităţile austriece că podul nu mai poate fi utilizat în limitele de siguranţă pentru trafic.

Tipareste acest articolRSS

Ghidul ofertelor speciale in constructii

Puteti economisi timp si bani, sa cumparati si sa alegeti, in perfecta cunostinta de cauza, cele mai bune oferte.

Ghidul ofertelor speciale in constructii contine informatii de ultima ora despre produsele si serviciile cele mai poulare ale firmelor care activeaza in zona constructiilor. Este un produs special conceput pentru ca dumneavoastra sa aflati in timp util informatii legate despre ofertele speciale ale partenerilor.

 

Aveti o oferta speciala si doriti sa o faceti cunoscuta potentialolor dvs. clienti? Nimic mai simplu! Solicitati-ne la nr. de telefon: 021 411 81 84/86, si un reprezentant al publicatiei noastre va va veni in ajutor.