Home » Domenii » Masini, Utilaje, Scule » Heborom International vine in intampinarea dumneavoastra cu o gama variata de produse din topul celor mai bune de pe piata romaneasca: cabine modulare, WC-uri ecologice si containere.

Heborom International vine in intampinarea dumneavoastra cu o gama variata de produse din topul celor mai bune de pe piata romaneasca: cabine modulare, WC-uri ecologice si containere.
Intr-o piata competitiva, conteaza mult atribute precum: calitatea produselor si a serviciilor, flexibilitatea si diversitatea ofertei, reactiile rapide la schimbarea pietei si, mai ales, grija fata de client. Pentru satisfacerea necesitatilor populatiei, pentru ca produsele fabricate si servicile legate de acestea sa poata fi oferite, exista necesitatea realizarii spatiilor inchise. Principalul nostru scop este de a raspunde in modul cel mai avantajos acestor cerinte. Produsele HEBO va ofera confort, uz economic si facil in spatiul de lucru, avand un aspect estetic placut si folositor.

Cabine Modulare

Sistemul de cabine modulare prezinta urmatoarele avantaje:
nrealizeaza o izolare termica si fonica la un grad avansat, fiecare panou fiind confectionat din placi duble de poliester armat cu fibra de sticla, iar la interior este injectata spuma poliuretanica pentru izolatie, rezultand astfel o structura de tip “sandwich”; protectie anticoroziva (nu se deterioreaza, se pot spala, se curata usor si nu permit acumularea de impuritati);  durabile si usor de intretinut;  diverse dimensiuni: lungime 1.500 mm, 2.200 mm, 2.700 mm, 3.900 mm, 5.100 mm, 6.300 mm, 7.500 mm, pana la 9.000 mm, latime 1.500 mm, 2.200 mm sau 2.700 mm;  multiple domenii de intrebuintare;  armonie cu mediul inconjurator, confort, pret economic;  predare rapida.

CARACTERISTICI:


Cabinamontajul pe sol - prin efectuarea legaturilor urechilor cu suruburi de otel;
sistemul de usi si ferestre - cu tamplarie din aluminiu cu sticla securit de 5 mm;
instalatia electrica - sigurante automate, prize cu capac, intrerupator si cablu;
culorile - culoarea alba rezistenta la intemperii; se pot realiza si alte culori dupa preferinta.


ACCESORII MONTATE LA CERERE:
copertina parasolara impotriva ploii; sistem special de rafturi pentru vitrina;  jaluzele speciale.

Containere

Particularitati:


containerAcest sistem de fabricatie poate fi demontabil sau cu forma fixa, utilat sau neutilat.
incarcatura de zapada suportata-120 kg/mp;
rezistenta la viteza vantului-120 km/h;
coeficient de transmisie calorica K: 0,73Kcal/mphC.
Peretii exteriori sunt din tabla galvanizata de 0.80 mm, polistiren expandat 40 mm, lambriu PVC. Peretii interiori sunt din panouri prefabricate.
Podea: structura: cadru metalic din profile acoperit cu betopan, grosime de 16 mm si linoleum.
Acoperis: tabla galvanizata 0.55 mm, vata de sticla 40 mm, lambriu PVC.
Instalatie electrica: iluminat tuburi fluorescente BALKAYA (certificate ISO si TSE);  prize cu impamantare 16 A;  cablu cupru 1.5 NYA, 2.5 NYA; montaj aparent pe canale PVC;  tablou sigurante automate;  cutii pentru racordare instalatie electrica si de telefon (montate la exterior); tablou distributie energie electrica.
Grupuri sanitare: Closete, armaturi, savoniere, oglinzi, capac WC (certificate ISO siTSE).


DOMENIU DE UTILIZARE:
organizari de santiere - birou, dormitor, grup sanitar; puncte vamale; depozite de marfa; ateliere;  office in cadrul unei fabrici.

 

 

HEBOROM
internaTional SRL
Calea Bucurestilor, Nr. 67, Otopeni – Romania,
Tel: +4021 350 19 92 /93 /94 /95/96;
Fax: +4021 350 19 91;
E-mail:
heborom@heborom.ro

Tipareste acest articolRSS

Ghidul ofertelor speciale in constructii

Puteti economisi timp si bani, sa cumparati si sa alegeti, in perfecta cunostinta de cauza, cele mai bune oferte.

Ghidul ofertelor speciale in constructii contine informatii de ultima ora despre produsele si serviciile cele mai poulare ale firmelor care activeaza in zona constructiilor. Este un produs special conceput pentru ca dumneavoastra sa aflati in timp util informatii legate despre ofertele speciale ale partenerilor.

 

Aveti o oferta speciala si doriti sa o faceti cunoscuta potentialolor dvs. clienti? Nimic mai simplu! Solicitati-ne la nr. de telefon: 021 411 81 84/86, si un reprezentant al publicatiei noastre va va veni in ajutor.