Home » Real Estate » English Version » Stefano Albarosa – CEO Cefin Holding: ”Dezvoltarea de parcuri industriale va inregistra un progres in 2010”

Stefano Albarosa – CEO Cefin Holding: ”Dezvoltarea de parcuri industriale va inregistra un progres in 2010”
Stefano Albarosa – CEO Cefin Holding susține ca in anul 2010 singurul sector din zona de real estate din Romania care va cunoaște un reviriment.

S„Dezvoltarea de parcuri industriale va fi, in opinia noastra, singurul sector din industria de real estate in care se va inregistra un oarecare progres in 2010. Prin acest proiect (A1 Industrial Park) suntem pregatiti sa oferim clientilor nostri solutia celui mai bun parc industrial din Romania”, a remarcat Stefano Albarosa - CEO Cefin Holding cu ocazia decernarii premiului «Cel mai bun proiect de spatii de depozitare/industriale» pentru proiectul A1 Industrial Park, dezvoltat Cefin Real Estate.
 Este cel de-al doilea an consecutiv cand un proiect dezvoltat de Cefin Real Estate, in colaborare cu un fond de investitii, se remarca si primeste cea mai inalta recunoastere internationala, aceeasi distinctie fiind adjudecata in 2008 de proiectul Cefin Logistic Park, al aceluiasi dezvoltator. Gala de decernare a premiilor CIJ Awards Romania pentru cele mai bune proiecte din industria imobiliara din Europa de sud-est a avut loc la finalul anului 2009.
 A1 Industrial Park a insumat o investitie initiala de 70 milioane de euro, ajungand la valoarea finala de 115 milioane de euro si se intinde pe o suprafata totala de 300.000 metri patrati din care 154.000 metri patrati suprafata construita. 

Tipareste acest articolRSS