Home » Domenii » Materiale de Constructii » Eclisse intra și pe piața din Romania

Eclisse intra și pe piața din Romania

Eclisse Italia, lider international in productia sistemelor metalice de glisare a usilor si ferestrelor, functioneaza din acest an si pe piata romaneasca.
Solutiile Eclisse, insotite de peste 20 brevete referitoare la fiabilitate, durabilitate, accesibilitate, facilitate in instalare si intretinere, satisfac exigentele moderne ale amenajarilor de interior si garanteaza o exploatare indelungata. Showroom-ul Eclisse expune, pe o suprafata de 400 mp, o gama diversificata de modele care incorporeaza usi glisante de diverse dimensiuni, finisaje si culori, echipate cu kit de auto-inchidere, instalatie electrica, accesorii de functionare coordonata a usilor, kit de sincronizare etc. Disponibile la dimensiuni standard sau speciale, potrivite pentru pereți de zidarie sau de gipscarton, sistemele metalice de glisare pot fi echipate cu usi simple sau duble, simetrice sau telescopice, sectionale sau circulare, din lemn sau sticla.

Tipareste acest articolRSS

Ghidul ofertelor speciale in constructii

Puteti economisi timp si bani, sa cumparati si sa alegeti, in perfecta cunostinta de cauza, cele mai bune oferte.

Ghidul ofertelor speciale in constructii contine informatii de ultima ora despre produsele si serviciile cele mai poulare ale firmelor care activeaza in zona constructiilor. Este un produs special conceput pentru ca dumneavoastra sa aflati in timp util informatii legate despre ofertele speciale ale partenerilor.

 

Aveti o oferta speciala si doriti sa o faceti cunoscuta potentialolor dvs. clienti? Nimic mai simplu! Solicitati-ne la nr. de telefon: 021 411 81 84/86, si un reprezentant al publicatiei noastre va va veni in ajutor.