Home » Domenii » Investitii Publice » Proges sustine proiectele de mediu

Proges sustine proiectele de mediu

Compania Proges a incheiat un parteneriat cu Asociatia Recolamp, singura organizatie non profit autorizata de Ministerul Mediului sa colecteze si recicleze in conditii de siguranta pentru populatie si mediu deseuri provenite din surse de lumina.
În locatiile Proges s-au amenajat pentru clienti Colturi Verzi, recipiente moderne si prietenoase de colectare selectiva a deseurilor electrice si electronice, inclusiv a surselor de lumina. Prin acest demers clientii sunt incurajati sa aduca becurile arse, Proges asigurandu-se ca acestea sunt reciclate pentru siguranta mediului si a sanatatii populatiei.

Tipareste acest articolRSS

Ghidul ofertelor speciale in constructii

Puteti economisi timp si bani, sa cumparati si sa alegeti, in perfecta cunostinta de cauza, cele mai bune oferte.

Ghidul ofertelor speciale in constructii contine informatii de ultima ora despre produsele si serviciile cele mai poulare ale firmelor care activeaza in zona constructiilor. Este un produs special conceput pentru ca dumneavoastra sa aflati in timp util informatii legate despre ofertele speciale ale partenerilor.

 

Aveti o oferta speciala si doriti sa o faceti cunoscuta potentialolor dvs. clienti? Nimic mai simplu! Solicitati-ne la nr. de telefon: 021 411 81 84/86, si un reprezentant al publicatiei noastre va va veni in ajutor.