Home » Domenii » Masini, Utilaje, Scule » Meconer a crescut coeficientul de utilizare a timpului de lucru de la 80% la 98%

Meconer a crescut coeficientul de utilizare a timpului de lucru de la 80% la 98%
Meconer ofera servicii privind inchirierea de mijloace de mecanizare precum macarale turn Liebherr, Terex Comedil, macarale cu montare rapida tip Kroll, automacarale Liebherr pana la 100 tone și mijloace de transport, cu personal de deservire aferent.

 Ca societate autorizata ISCIR, Meconer ofera servicii de montari-demontari instalații de ridicat (macarale turn tip Liebherr, Potain, Comedil, Comansa, SAEZ, Kroll, Alfa, Portal, nacele și platforme autoridicatoare), precum și service, intreținere și reparații curente pentru toata gama de instalații de ridicat - macarale turn, nacele și platforme autoridicatoare, punere in funcțiune și autorizari ISCIR.
Pentru a putea rezista unei concurențe puternice pe plan național, societatea Meconer realizeaza servicii competitive din punct de vedere calitativ, cat și al prețurilor. Acest lucru s-a realizat prin achiziționarea unor instalații de ridicat noi, de mare productivitate și nu in ultimul rand, cu un personal de specialitate bine instruit.
In acest context, in ultimii 2 ani, Meconer a inlocuit pe piața construcțiilor macaralele turn MTA 125 și MTO 160, prin achiziționarea a 5 macarale turn Liebherr 110/130 EC-B6 (2007), 2 macarale turn Terex Comedil CTT 141/161 (2006), 2 automacarale Liebherr LTM (50 si 100 t) (2007/2008), 2 macarale turn Liebherr 154 EC-H6 și 2 macarale Kroll cu montaj rapid. Folosind aceste utilaje, coeficientul de utilizare a timpului de lucru a crescut de la 80% pana in 2006, la 98% in 2007-2008.

Meconer a contribuit la realizarea unor obiective cum ar fi :
-“Pipera Business Tower”- SC Petcu Construct SRL, hotel “Excelsior”- SC Tungal Metrou,  Ansamblul Rezidential “ Citadella Titan” – Tungal Construct 1, sediul Bancii “Transilvaniei”- sos. Bucuresti-Ploiesti, Blocuri locuinte “Monte Carlo Tower”- str. Jiului, blocuri locuinte – str. Serban Voda, str. Nicolae Caranfil – Tungal Metrou,  “Imobil locuinte” – sos. Bucuresti-Targoviste – SC Karpia Grup SRL, hotel “Phoenicia”- Baneasa, hotelul “Novotel”- Cal. Victoriei, “Carrefour Orhideea”, etc.

Societatea comerciala  MECONER SA a fost infiintata in anul 1993, desprinzandu-se din fosta Centralaa de Mecanizare pentru Constructii Industriale, care pana in anul 1989, a efectuat lucrari de mecanizare complexe pe marile santiere ale tarii si are sediul in Popesti Leordeni, str. Leordeni nr. 94 B, jud. Ilfov;
In urma procesului de privatizare,  firma devine societate cu capital integral privat, redimensionandu-si capacitatile in dorinta de a se adapta nevoilor specifice pietei.
Obiectul principal de activitate al societatii noastre este mecanizarea in domeniul constructiilor, oferind servicii privind inchirierea de mijloace de mecanizare ca : - macarale turn Liebherr, Terex Comedil, macarale cu montare rapida tip Kroll, automacarale Liebherr pana la 100t si   mijloace de transport , cu personal de deservire aferent, astfel incat utilajele si serviciile noastre pot fi prezente oriunde are clientul nevoie.
Fiind societate autorizata ISCIR, oferim partenerilor nostri servicii de montari-demontari instalatii de ridicat (macarale turn tip Liebherr, Potain, Comedil, Comansa, SAEZ, Kroll, Alfa, Portal,  nacele si platforme autoridicatoare), precum si service, intretinere si reparatii curente pentru toata gama de instalatii de ridicat - macarale turn, nacele si platforme autoridicatoare, punere in functiune si autorizari ISCIR .

Administrator
Dr. Ec. Oana Gheorghe

SC MECONER SA
TEL.: 021 467 30 25
FAX:  021 467 35 49
Mobil: 0740 223 312
0744 756 885
E-mail:
office@sc-meconer-sa.ro

Tipareste acest articolRSS