Home » Domenii » Investitii Publice » 20 de milioane de euro pentru structurile Ruukki

20 de milioane de euro pentru structurile Ruukki

Ruukki va furniza structurile metalice si elementele pentru acoperis in valoare totala de 20 de milioane de euro necesare construirii unui impresionant stadion in apropierea capitalei Suediei.
Solutiile metalice vor fi livrate incepand cu anul 2010, urmand ca pana la finele lunii august din 2011, montajul sa fie finalizat.
Stadionul face parte dintr-un proiect amplu denumit Mall of Scandinavia care va deveni cea mai mare constructie de acest gen din tarile nordice si care a fost proiectat de biroul international de arhitectura Benoy. Complexul comercial va mai include numeroase hoteluri, restaurante, parcari, magazine, centre de conferinta si spatii de birouri. Proiectul este estimat la 1,8 miliarde de Euro si va fi inaugurat in 2012.
„Semnarea acestui nou contract este inca un semnal important de revenire a pietei in tarile vestice. Valoarea lucrarilor contractate in ultimele luni la nivel international a urmat o curba ascendenta insa, chiar daca au aparut semnale pozitive de la compania mama, estimam ca va mai dura cel putin doua trimestre pana la revigorarea puternica a pietei locale” a declarat Madalina Dumitru, Country Marketing Manager Ruukki Romania si Bulgaria.

Tipareste acest articolRSS