Home » Domenii » Investitii Publice » 20 de milioane de euro pentru structurile Ruukki

20 de milioane de euro pentru structurile Ruukki

Ruukki va furniza structurile metalice si elementele pentru acoperis in valoare totala de 20 de milioane de euro necesare construirii unui impresionant stadion in apropierea capitalei Suediei.
Solutiile metalice vor fi livrate incepand cu anul 2010, urmand ca pana la finele lunii august din 2011, montajul sa fie finalizat.
Stadionul face parte dintr-un proiect amplu denumit Mall of Scandinavia care va deveni cea mai mare constructie de acest gen din tarile nordice si care a fost proiectat de biroul international de arhitectura Benoy. Complexul comercial va mai include numeroase hoteluri, restaurante, parcari, magazine, centre de conferinta si spatii de birouri. Proiectul este estimat la 1,8 miliarde de Euro si va fi inaugurat in 2012.
„Semnarea acestui nou contract este inca un semnal important de revenire a pietei in tarile vestice. Valoarea lucrarilor contractate in ultimele luni la nivel international a urmat o curba ascendenta insa, chiar daca au aparut semnale pozitive de la compania mama, estimam ca va mai dura cel putin doua trimestre pana la revigorarea puternica a pietei locale” a declarat Madalina Dumitru, Country Marketing Manager Ruukki Romania si Bulgaria.

Tipareste acest articolRSS

Ghidul ofertelor speciale in constructii

Puteti economisi timp si bani, sa cumparati si sa alegeti, in perfecta cunostinta de cauza, cele mai bune oferte.

Ghidul ofertelor speciale in constructii contine informatii de ultima ora despre produsele si serviciile cele mai poulare ale firmelor care activeaza in zona constructiilor. Este un produs special conceput pentru ca dumneavoastra sa aflati in timp util informatii legate despre ofertele speciale ale partenerilor.

 

Aveti o oferta speciala si doriti sa o faceti cunoscuta potentialolor dvs. clienti? Nimic mai simplu! Solicitati-ne la nr. de telefon: 021 411 81 84/86, si un reprezentant al publicatiei noastre va va veni in ajutor.