Home » Domenii » Investitii Publice » A fost finalizat cel mai mare proiect mondial consolidat cu Elastocoast

A fost finalizat cel mai mare proiect mondial consolidat cu Elastocoast

Avand o suprafata totala de 12.000 mp, Bathpolder, situat in punctul sudic al coastei olandeze a Marii Nordului, este cea mai mare lucrare de consolidare fortificata cu Elastocoast de pana acum. Are o lungime de aproape un kilometru, s-au aplicat aproximativ 60 de tone de Elastocoast®, iar la final nici macar un test simulat cu un excavator pe senile nu a reusit sa il deterioreze. Excavatorul pe senile de 23 de tone a lasat doar cateva urme pe suprafata recentei lucrari de consolidare cu poliuretan. Elastocoast este un sistem inovator de protectie a tarmurilor care consolideaza pietrisul cu ajutorul unui sistem poliuretanic bicomponent.

Tipareste acest articolRSS

Ghidul ofertelor speciale in constructii

Puteti economisi timp si bani, sa cumparati si sa alegeti, in perfecta cunostinta de cauza, cele mai bune oferte.

Ghidul ofertelor speciale in constructii contine informatii de ultima ora despre produsele si serviciile cele mai poulare ale firmelor care activeaza in zona constructiilor. Este un produs special conceput pentru ca dumneavoastra sa aflati in timp util informatii legate despre ofertele speciale ale partenerilor.

 

Aveti o oferta speciala si doriti sa o faceti cunoscuta potentialolor dvs. clienti? Nimic mai simplu! Solicitati-ne la nr. de telefon: 021 411 81 84/86, si un reprezentant al publicatiei noastre va va veni in ajutor.