Home » Domenii » Investitii Publice » La Medgidia a fost realizat cel mai mare siloz de clincher tip dom din lume

La Medgidia a fost realizat cel mai mare siloz de clincher tip dom din lume

Lafarge Ciment (Romania) a inaugurat la Medgidia, judetul Constanta, cel mai mare siloz tip dom din lume, cu o capacitate de 250.000 de metri cubi de clincher, o investitie de 16,5 milioane de euro. „Constructia este unica in Romania, iar pentru Grupul Lafarge reprezinta cea mai mare constructie de acest tip. Investitia demonstreaza ca suntem cu un pas inainte in ceea ce priveste pregatirea pentru momentul in care piata isi va reveni si ca ceea ce ne-am planificat sa oferim clientilor nostri s-a realizat”, a declarat Philippe Questiaux, Presedinte-Director General, Lafarge Ciment (Romania). Planul investitional anuntat pentru perioada 2006-2011, in valoare totala de 90 milioane euro, este realizat in 2009, inclusiv prin punerea in functiune a acestei investitii, in proportie de 75%.


Tipareste acest articolRSS

Ghidul ofertelor speciale in constructii

Puteti economisi timp si bani, sa cumparati si sa alegeti, in perfecta cunostinta de cauza, cele mai bune oferte.

Ghidul ofertelor speciale in constructii contine informatii de ultima ora despre produsele si serviciile cele mai poulare ale firmelor care activeaza in zona constructiilor. Este un produs special conceput pentru ca dumneavoastra sa aflati in timp util informatii legate despre ofertele speciale ale partenerilor.

 

Aveti o oferta speciala si doriti sa o faceti cunoscuta potentialolor dvs. clienti? Nimic mai simplu! Solicitati-ne la nr. de telefon: 021 411 81 84/86, si un reprezentant al publicatiei noastre va va veni in ajutor.