Home » Domenii » Amenajari Interioare » Program de reciclare a mochetei initiat de InterfaceFLOR

Program de reciclare a mochetei initiat de InterfaceFLOR
InterfaceFlor este specializata in design-ul, fabricarea si distribuirea de placi de mocheta, pentru uz atat comercial, cat si rezidential. Interface a initiat unul dintre cele mai agresive, responsabile si pline de succes programe de reciclare a mochetei, ReEntry.

InterfaceFLOR este divizia de podele modulare a companiei Interface Inc., cu sediul in Atlanta, SUA, un lider mondial in ce priveste producerea mochetelor pentru podele modulare ecologice si a altor textile.
”Am inventat conceptul de placa de mocheta cu aproape 50 de ani in urma si de atunci, l-am imbunatatit in mod sistematic. Reprezentam adesea resursa principala pentru designerii de interioare si arhitectii ce au nevoie de acea combinatie speciala care imbina caracterul practic cu stilul podelei modulare”, afirma
Ofelia Kamp, manager general InterFLOR Romania.

Sistem de mochetare modulara ergonomica, creat pentru spatiile de lucru moderne
InterfaceFLOR, banda de mocheta modulara, include gama de mochete HEUGA in Europa si, de asemenea, INTERCELL, sistemul propriu de mochetare modulara ergonomica, creata pentru a rezolva problemele de cablare ce pot aparea in spatiile de lucru moderne.
”Avem 33 de facilitati de productie in cinci continente si mai mult de 180 de birouri in la fel de multe tari. De-a lungul istoriei noastre, am reusit cu succes sa combinam stilul, inovatia si eficacitatea impreuna, incepand cu 1934, programul nostru, Misiunea Zero - de a folosi din ce in ce mai putin resursele naturale ale pamantului fata de ceea ce este consumat. De-a lungul ultimilor 12 ani am ramas credinciosi acestei viziuni unice de sustinere: aceea de a deveni prima companie care, prin propriile actiuni, va demonstra intregii lumi industriale cat de multa convingere exista in toate dimensiunile sale – oameni, procese, produse, locuri si profit – termenul fiind anul 2020. Si astfel, ne vom intari prin puterea de influentare. Inca nu am ajuns in acel stadiu. Dar InterfaceFLOR progreseaza excelent in acest scop.”

Prima optiune de mochetare „climate-neutral”din industrie
Interface a introdus prima optiune de mochetare „climate-neutral” din industrie – Cool Carpet – care reprezinta standardul  pentru produsele modulare din  intreaga noastra „zona a Inspiratiei” (i2) si este disponibila si in cazul altor produse Interface. Programul „cool carpet” este certifcat de Reteaua Climate Neutral.
In 2003, Interface a fost prima companie producatoare de mochete din lume ce avea sa-si certifice produsele prin Certificatul de produse pe baza de mocheta al  Sistemelor de Certificare Stiintifica (SCS) si Produselor Preferabile pentru Mediu (PPM).
Interface este activa in Romania din anul 1992, dar produsele noastre marca Heuga sunt cunoscute pietei contractuale romanesti inca din anul 1970.
”Zilele acestea dezvoltam si implementam local un program pe termen lung care va fi conectat si va influenta in aceeasi masura segmentele educationale dar si cele de mediu ale societatii romanesti. Suntem ferm convinsi de faptul ca mochetele si restul produselor noastre aduc o contributie nu numai prin frumusetea si calitatea celor mai bune mochete de pe piata contractuala, dar, in acelasi timp, stim ca vom putea ajuta aceasta tara printr-o furnizare social activa si de mediu”, a incheiat
Ofelia Kamp.

INTERFACE HEUGA
IRIDE BUSINESS PARK
Bd. Dimitrie Pompeiu Nr. 9-9A,
Cladirea 4, Sect. 2
Tel.: 021 243 0460
Fax: 021 243 17 86
E-mail:
info@fldinternational.ro

Tipareste acest articolRSS

Ghidul ofertelor speciale in constructii

Puteti economisi timp si bani, sa cumparati si sa alegeti, in perfecta cunostinta de cauza, cele mai bune oferte.

Ghidul ofertelor speciale in constructii contine informatii de ultima ora despre produsele si serviciile cele mai poulare ale firmelor care activeaza in zona constructiilor. Este un produs special conceput pentru ca dumneavoastra sa aflati in timp util informatii legate despre ofertele speciale ale partenerilor.

 

Aveti o oferta speciala si doriti sa o faceti cunoscuta potentialolor dvs. clienti? Nimic mai simplu! Solicitati-ne la nr. de telefon: 021 411 81 84/86, si un reprezentant al publicatiei noastre va va veni in ajutor.