Home » Real Estate » English Version » Chirii cu 48% mai mici pe Calea Victoriei

Chirii cu 48% mai mici pe Calea Victoriei
Calea Victoriei din Bucuresti se afla pe primul loc in Europa la scaderea chiriilor pentru spatiile comerciale, cu o ieftinire de 48% in ultimul an.

Chiriile pentru spatiile comerciale situate in Calea Victoriei si bulevardul Magheru au inregistrat cele mai mari scaderi la nivel european, de 48,1%, respectiv, 44,8%, conform studiului,  mari artere comerciale ale lumii”, realizat de firma de consultanta imobiliara Cushman&Wakefield. Chiria medie pentru spatiile comerciale de pe Calea Victoriei a scazut de la aproximativ 135 de euro/mp/luna anul trecut, la circa 70 de euro/mp/luna, potrivit studiului.  
Mai mult de jumatate dintre prestigioasele artere comerciale din lume au fost afectate de criza economica, 54% din cele 274 strazi monitorizate de Cushman & Wakefield inregistrand scaderi la pretul chiriilor. In doar 18% din locatii preturile au crescut.
Cea mai scumpa artera din lume, Fifth Avenue din New York, ramane, in continuare, pe primul loc desi a inregistrat anul acesta o scadere de 8,1% a chiriilor, pana la 966 de euro/mp/luna.
Pe locul doi in topul celor mai scumpe strazi de lux se afla Causeway Bay din Hong Kong, unde chiria medie a scazut cu 15,1% pana la 867 de euro/mp/luna. Cea mai mare scadere din lume a fost inregistrata in orasul indian Mumbai, unde chiriile s-au depreciat cu 63,5%

Tipareste acest articolRSS