Home » Domenii » Eco & Sustenabilitate » Proiecte globale de energie regenerabila

Proiecte globale de energie regenerabila
ProLogis, unul dintre principalii furnizori globali de spatii de distributie, a anuntat formarea unui Grup Global pentru Energie Regenerabila pentru a oferi servicii de dezvoltare pentru proiecte globale de energie regenerabila.

Chiar si cu aceste provocari ale recesiunii globale ProLogis gaseste noi metode de a crea valoare adaugata pentru bunuri existente” a declarat Walt Rakowich, chief executive officer ProLogis. ,,Suntem incantati sa anuntam formarea acestui grup, care ne va permite sa extindem succesul obtinut cu proiectele eoliene si solare in 5 tari din Europa, Asia si America de Nord”.
In plus, ProLogis a anuntat demararea unui nou proiect solar de 4,8 megawatti (MW), care va fi instalat pe opt acoperisuri din ProLogis Park Sant Boi in Barcelona si ProLogis Park Alcalá in Madrid, Spania. ProLogis a finalizat prima instalatie solara in Franta in anul 2005 si detine in prezent instalatii solare pe 20 de cladiri cu o suprafata totala de 669,000 metri patrati de acoperis.
,,Dupa finalizarea noului proiect din Spania, vom avea mai mult de 11 MW de instalatii solare pe acoperisurile noastre, ceea ce reprezinta suficienta energie pentru 1100 case pe an”, a mentionat Jack Rizzo, chief sustainability officer pentru ProLogis. ,,Suntem incantati de rezultatele programului nostru de energie regenerabila obtinute pana acum si ne asteptam sa ne marim portofoliul considerabil datorita eforturilor Grupului Global de Energie Regenerabila. 

Tipareste acest articolRSS

Ghidul ofertelor speciale in constructii

Puteti economisi timp si bani, sa cumparati si sa alegeti, in perfecta cunostinta de cauza, cele mai bune oferte.

Ghidul ofertelor speciale in constructii contine informatii de ultima ora despre produsele si serviciile cele mai poulare ale firmelor care activeaza in zona constructiilor. Este un produs special conceput pentru ca dumneavoastra sa aflati in timp util informatii legate despre ofertele speciale ale partenerilor.

 

Aveti o oferta speciala si doriti sa o faceti cunoscuta potentialolor dvs. clienti? Nimic mai simplu! Solicitati-ne la nr. de telefon: 021 411 81 84/86, si un reprezentant al publicatiei noastre va va veni in ajutor.