Home » Domenii » 100% Investigatii » Sistemul Uponor “RS Click” pentru teava Uponor Multistrat

Sistemul Uponor “RS Click” pentru teava Uponor Multistrat
Sistemul inovativ Uponor “RS Click” reduce timpul dedicat de dumneavoastra proiectarii dar si timpul pentru instalare.

Noi va oferim solutia de la proiectare pana la montaj.
Acest sistem modular a fost special creat pentru a reduce numarul mare de fitting-uri necesare unui sistem complet 63-110 mm, aproximativ 300 de fitting-uri au fost inlocuite de doar 27 de module. Acest lucru a creat un avantaj imens pentru proiectanti, distribuitori si instalatori.
Ganditi-va cat este de simplu sa lucrati daca nu trebuie sa va ganditi decat la 27 de produse.
Uitati de lucrul la inaltime, cu acest sistem “RS Click” bancul de lucru va fi colegul dumneavoastra de echipa. Nu mai sunteti nevoit sa urcati cu presa la inaltime, fiti isteti, munciti inteligent, munciti in stil Uponor.

Uponor isi onoreaza promisiunile intotdeauna
Oamenii sunt din ce in ce mai preocupati de mediul in care ei traiesc sau  lucreaza, fie ca este vorba de cladiri comerciale, cladiri de locuit sau spatii publice. Standardele si stilurile se schimba, la fel si asteptarile oamenilor. Pentru a gasi sistemele si serviciile potrivite pentru a raspunde acestor cerinte, devine din ce in ce mai important la cine sa apelezi si in cine sa ai incredere. In Uponor gasiti un partener si un specialist ideal care stie cum sa va indeplineasca asteptarile, deoarece am lucrat intotdeauna indeaproape cu partenerii si clientii nostri. Intr-o continua crestere a complexitatilor cotidiene, noi vom fi intotdeuna alegerea cea mai inteligenta. Uponor unifica experienta pionierilor in domeniul sistemelor de tevi din plastic, sistemul Multistrat.Cum prinde viata o cladire
Sistemul de coloane ale unei cladiri reprezinta arterele acesteia. Acestea trebuie sa alimenteze fiecare zona sau chiar cel mai indepartat colt al cladirii cu apa rece sau calda in functie de cat este necesar. Noi, oamenii, suntem dependenti de aceste sisteme care tin in viata toata cladirea.
Imaginati-va un nou sistem revolutionar de alimentare cu apa
In cladiri, tevile de distributie sunt montate ascuns in pereti sau in tavan. Acestea de foarte multe ori nu se instaleaza in linie dreapta (cel mai scurt traseu) ocolind elementele structurale si de arhitectura ale cladirii. Sistemul Uponor “RS Click “ este solutia perfecta pentru astfel de situatii care de altfel sunt cerintele esentiale pentru un sistem de distributie in cladiri.


Tipareste acest articolRSS