Home » Domenii » Investitii Publice » Selena investeste in liderul pietei din Spania

Selena investeste in liderul pietei din Spania
Selena Co SA a achizitionat 51% din pachetul de actiuni a companiei spaniole Industrias Quimicas Löwenberg (Quilosa) – producator si distribuitor de materiale chimice pentru constructii din Spania.

Selena Co SA a achizitionat 51% din pachetul de actiuni a companiei spaniole Industrias Quimicas Löwenberg (Quilosa) – producator si distribuitor de materiale chimice pentru constructii din Spania. Scopul achizitiei este acela de a consolida si intari pozitia si avantajele competitive ale Selena si Quilosa in Europa.
Achizitia pachetului de control in Industrias Quimicas Löwenberg constituie un nou pas in strategia de dezvoltare a Grupului Selena. In Aprilie 2009, Selena Co. a achzitionat 100% din actiunile companiei Kvadro, distribuitor important de spume poliuretanice si etansanti pe piata din Rusia. Anul trecut, Grupul Selena a achizitionat 85% din pachetul de actiuni a companiei Polyfoam Yalitim Sanayi ve Tic Ltd din Turcia, producator si distribuitor de spume poliuretanice pentru montajul usilor si ferestrelor si de etansanti.

Tipareste acest articolRSS