Home » Domenii » 100% Investigatii » Familia de produse Plane de la Panto

Familia de produse Plane de la Panto
Produsele Plane sunt sisteme de inchidere executate la comanda cu rama tocului de 72X58 mm si rama canatului batant de 69x74, realizat, exclusiv, din lemn stratificat de stejar.

Particularitatea acestor sisteme de inchidere, prin proiectare, este planeitatea la fata exterioara a canatului batant cu tocul, in timp ce canatul batant va fi la montat coplanar cu peretele sau cu pervazul interior prin intermediul sistemului de montaj.
Toate profilele de lemn sunt executate din 3 sau mai multe straturi pentru toc si 4 sau mai multe straturi pentru canatul batant, iar straturile sunt imbinate prin procedeul Fingerjoint. Stratificarea va fi realizata prin intermediul lipirii la frecventa inalta cu aditivi din clasa D4 conform specificatiilor prevazute de norma EN204. Protectia acestora este realizata prin intermediul unui ciclu de impregnare biocida tip Flow Coating si doua cicluri de finisaj tip spray, toate acestea realizate cu produse pe baza de rasini acrilice in emulsie apoasa.
Se vor monta 2 garnituri, doar de culoare neagra, pe toc, una pe partea interna si una pe partea externa, din cauciuc termoplastic coextrudat pe baza de EPDM.
Feroneria incastrata si ascunsa (nu exista elemente la vedere precum in cazul familiilor Sys 2001 sau Magnum) este de tipul “UNI- JET Contura”, produsa de Gretsch Unitas (G.U.) realizata din legaturi de otel, zinc si aluminiu; protejate impotriva coroziunii si anodizate cu un tratament superficial “ferGUard” cu argint si predispus pentru fixajul manerului direct in cremonerie.
Drenajul va fi asigurat prin intermediul gaurilor facute pe partea interna a camerei de evacuare din traversa inferioara a tocului, imbracata cu dopuri din material plastic. Aceste “dopuri” sunt doar in culoarea neagra pentru toate finisajele disponibile.  
Geamul termopan are distantierul micropeforat fie in varianta clasica din aluminiu, fie in varianta cu margine incalzita (Warm Edge), de dimensiuni variabile (in functie de grosimea canatului batant si de geamurile folosite), imbinat in cele 4 unghiuri si realizat din site moleculare; ermeticizarea sa este facuta cu un sigilant dublu (butyl si tiocol) pe toata lungimea sa perimetrala. Geamul termopan de serie folosit este 4 mm HeatShield/12/4 mm Float/ 12/4 mm HeatShield.

Tipareste acest articolRSS

Ghidul ofertelor speciale in constructii

Puteti economisi timp si bani, sa cumparati si sa alegeti, in perfecta cunostinta de cauza, cele mai bune oferte.

Ghidul ofertelor speciale in constructii contine informatii de ultima ora despre produsele si serviciile cele mai poulare ale firmelor care activeaza in zona constructiilor. Este un produs special conceput pentru ca dumneavoastra sa aflati in timp util informatii legate despre ofertele speciale ale partenerilor.

 

Aveti o oferta speciala si doriti sa o faceti cunoscuta potentialolor dvs. clienti? Nimic mai simplu! Solicitati-ne la nr. de telefon: 021 411 81 84/86, si un reprezentant al publicatiei noastre va va veni in ajutor.