Home » Real Estate » Imobile (Apartamente/Vile/Case/Terenuri) » 961 euro/mp in ansamblul rezidential Lacul Morii

961 euro/mp in ansamblul rezidential Lacul Morii

Din luna septembrie 2008 au fost puse in vanzare apartamente in noul ansamblu rezidential Lacul Morii din Giulesti. Ansamblul este alcatuit din 6 cladiri cu 7 etaje fiecare, cu zone verzi si locuri de recreere amenajate pentru proprietari. Este prevazut cu parcari la parter si exterioare, cu sistem anti-incendiu pentru locatari. Oferta cuprinde garsoniere, apartamente cu 2 si 3 camere, locuri de parcare la parter si exterioare, precum si spatii de depozitare amenajate in subsolul cladirii, cu preturi incepand de la 961 Euro + TVA/mp. 

Tipareste acest articolRSS

Ghidul ofertelor speciale in constructii

Puteti economisi timp si bani, sa cumparati si sa alegeti, in perfecta cunostinta de cauza, cele mai bune oferte.

Ghidul ofertelor speciale in constructii contine informatii de ultima ora despre produsele si serviciile cele mai poulare ale firmelor care activeaza in zona constructiilor. Este un produs special conceput pentru ca dumneavoastra sa aflati in timp util informatii legate despre ofertele speciale ale partenerilor.

 

Aveti o oferta speciala si doriti sa o faceti cunoscuta potentialolor dvs. clienti? Nimic mai simplu! Solicitati-ne la nr. de telefon: 021 411 81 84/86, si un reprezentant al publicatiei noastre va va veni in ajutor.