Home » Domenii » Actualitate » Schneider Electric: vanzari in crestere cu 6,6% in 2008

Schneider Electric: vanzari in crestere cu 6,6% in 2008
An contrastant pentru Schneider Electric, cu o prima jumatate solida, urmata de o incetinire a activitatii in cel de-al patrulea trimestru, ca rezultat al scaderii activitatii economice la nivel global

Vanzarile pe intregul an 2008 au ajuns la 18.311 milioane euro, in crestere cu 6,6%. Achizitiile au contribuit cu 538 milioane euro, sau 3,1%, din cresterea vanzarilor, inclu­zand APC cu 191 milioane euro (1,5 luni), Pelco cu 293 milioane euro (9,5 luni) si Xantrex cu 36 milioane euro (3 luni). Vanzarea participatiilor in  MGE Small Systems a redus vanzarile cu 155 de milioane euro (10 luni).
Pietele din Europa de Est au inregistrat o scadere in dimensiuni de 10%, cauzata in principal de impactul crizei financiare asupra unui numar de tari, atragand scaderi masive de activitate in pietele finale rezidentiale si industriale.
Companie specializata la nivel global in managementul energiei, cu operatiuni in peste 100 de tari, Schneider Electric ofera solutii integrate pentru diverse segmente de piata, detinand pozitii de lider in domeniul energiei si al infrastructurii,  industrie, cladiri si al centrelor de date sau retelelor.

Tipareste acest articolRSS

Ghidul ofertelor speciale in constructii

Puteti economisi timp si bani, sa cumparati si sa alegeti, in perfecta cunostinta de cauza, cele mai bune oferte.

Ghidul ofertelor speciale in constructii contine informatii de ultima ora despre produsele si serviciile cele mai poulare ale firmelor care activeaza in zona constructiilor. Este un produs special conceput pentru ca dumneavoastra sa aflati in timp util informatii legate despre ofertele speciale ale partenerilor.

 

Aveti o oferta speciala si doriti sa o faceti cunoscuta potentialolor dvs. clienti? Nimic mai simplu! Solicitati-ne la nr. de telefon: 021 411 81 84/86, si un reprezentant al publicatiei noastre va va veni in ajutor.