Home » Real Estate » Ansambluri Rezidentiale » 33 apartamente de lux

33 apartamente de lux
Ambra residence, anasamblu de lux

A fost emisa Autorizatia de Construire nr.245 de catre Primaria Orasului Voluntari, pentru viitorul ansamblu rezidential Ambra Residence. Valoarea totala a investitiei este de 6,2 milioane de euro, dezvoltatorii de la Axa Grup promitand si de aceasta data un ansamblu de lux special, intr-una din zonele rezidentiale exclusiviste ale capitalei. Lucrarile de constructie vor incepe in luna martie a acestui an, proiectul insumand 33 de apartamente.
Ansamblul va fi situat in zona Padurii Baneasa, pe Strada Matei-Basarab, intr-una din cele mai prestigioase zone rezidentiale din capitala. Lucrarile de constructie sunt programate pentru luna martie a acestui an iar finalizarea proiectului pentru finele anului viitor.
Dupa succesul proiectului B28, un ansamblu de 28 de apartamente de lux din vecinatatea proiectului Ambra, dezvoltatorii Axa Grup propun si de aceasta data o cladire exclusivista de 5 etaje care va cuprinde doar 33 de apartamente de lux, 39 de locuri de parcare. Apartamentele sunt cu 2,3 si respectiv 4 camere iar suprafata totala a spatiilor pentru locuit variaza intre 86,3mp si 160,15 mp.
La parter se va afla receptia, zona de asteptare, scara principala si accesul la ascensor, spatiu pentru administratie si paza –centrala supraveghere, un grup sanitar pentru personal, centrala termica. La acelasi nivel vor fi amplasate cinci apartamente, fiecare dispunand de cate o ampla terasa plantata.
Etajele 1,2,3 si 4 cuprind fiecare cate sase apartamente pe nivel, dispuse in jurul unui hol central si deservite de scara principala si de un ascensor pentru 6 persoane. La etajul 5 sunt amplasate doua apartamente si doua penthouse-uri.
Apartamentele au fost deja puse catre vanzare prin intermediul Agentiei Axa Estate Studio, 8 dintre ele fiind deja rezervate.

AXA Estate Studio raspunde necesitatii de promovare a proiectelor dezvoltate de grupul AXA, fondat in 1997 si care in prezent cuprinde 6 firme a caror activitate se desfasoara in domeniile: investitii si dezvoltari de proiecte imobiliare, proiectare si consultanta, constructii si project management, materiale pentru constructii si finisaje, consiliere imobiliara si consiliere financiara.
Grupul AXA reuseste astfel sa sprijine in intregime orice investitie imobiliara.

 

Tipareste acest articolRSS