Home » Domenii » Bricolaj » De sărbători, Praktiker îşi aşteaptă cumpărătorii cu un program special

De sărbători, Praktiker îşi aşteaptă cumpărătorii cu un program special
Praktiker te aşteaptă cu sute de idei de cadouri şi decoraţiuni pentru confortul sărbătorilor tale, toate potrivite pentru un Crăciun în stil DIY.

     Ne place sa ne bucuram de sarbatoarea Craciunului in compania celor dragi si sa ii surprindem cu cele mai inspirate cadouri, care sa le aduca aminte cu bucurie de aceste momente unice. Iar in aceasta goana dupa cadouri, nu uitam nici de impodobirea casei, astfel incat decoratiunile alese sa ne ajute sa punem in scena o atmosfera ca-n povesti, asa cum ne dorim.


Ca de fiecare data, Praktiker iti este mereu alaturi in dorinta de a-ti transforma casa intr-un loc asa cum ti-l doresti si, in aceasta perioada, magazinele sale din intreaga tara vor avea program special de Craciun si Revelion, iar expertii sai te asteapta cu cele mai bune sfaturi si recomandari de produse.


Astfel, in perioada 24 decembrie 2016 - 2 ianuarie 2017, toate cele 27 de magazine Praktiker vor functiona dupa urmatorul program:


·         Sambata, 24 decembrie 2016: 8:30 - 16:00


·         Duminica, 25 decembrie 2016: inchis


·         Luni, 26 decembrie 2016: inchis


·         Sambata, 31 decembrie 2016: 8:30 - 16:00


·         Duminica, 1 ianuarie 2017: inchis


·         Luni, 2 ianuarie 2017: program normal


Praktiker te asteapta cu sute de idei de cadouri si decoratiuni pentru confortul sarbatorilor tale, toate potrivite pentru un Craciun in stil DIY.

Tipareste acest articolRSS