Home » Domenii » Energie » Comunicat Presa: Saint-Gobain Rigips se bucură să primească diploma de excelenţă oferită în cadrul Premiilor anuale EURO-Construcţii 2015

Comunicat Presa: Saint-Gobain Rigips se bucură să primească diploma de excelenţă oferită în cadrul Premiilor anuale EURO-Construcţii 2015
n cadrul galei de premiere anuale EURO-Construcţii 2015, compania Saint-Gobain Rigips a primit Trofeul EURO-Construcţii şi diploma de excelenţă pentru promovarea de soluţii inovatoare şi pentru contribuţia specială la dezvoltarea sectorului de construcții din România.

 Saint-Gobain Rigips se bucură să primească acest premiu, fiind pentru al doilea an consecutiv printre premianţii Galei „Premiile pieţei de construcţii, EURO-Construcţii”.

Distincţia de anul acesta a fost acordată companiei Saint-Gobain Rigips la categoria „Reliable Brands” (n.a. mărci de încredere) pentru promovarea de soluţii inovatoare în domeniul construcţiilor şi contribuţia specială adusă la dezvoltarea pieţei de construcţii din România.

Prezenţa companiei Saint-Gobain Rigips pentru al doilea an consecutiv pe lista de câştigători ai competiţiei EURO-Construcţii este o recunoaştere a eforturilor pe care le depunem în mod constant în domeniul inovării şi pentru calitatea produselor noastre. Diploma de excelenţă pentru promovarea soluţiilor inovatoare şi contribuţia specială adusă la dezvoltarea pieţei de construcţii din România reprezintă o onoare pentru noi, dar şi un motiv în plus pentru a continua călătoria noastră în domeniul construcţiilor sustenabile, pe acelaşi drum plin de profesionalism, a declarat dl. Constantin Hariton, director general al Saint Gobain Rigips

Saint-Gobain Rigips apreciază Gala EURO-Construcţii, fiind un prilej optim pentru a recompensa excelenţa în afaceri a companiilor ce activează în sectorul naţional de construcţii şi un imbold de a ridica mereu stacheta.

Gala din acest an a fost organizată la data de 25 mai 2015 la hotelul Radisson Blu din Bucureşti şi au participat peste 360 de invitaţi. Un număr de 69 de companii şi 11 organizaţii instituţionale din domeniile de construcţii şi instalaţii au fost premiate în cadrul celor 4 categorii: Dezvoltare & Afaceri, Inovaţie şi Tehnologie, Sustenabilitate & CSR, Reliable Brands.


Despre Saint-Gobain Rigips

Prezent de peste 20 de ani pe piața din România, lider al segmentului materialelor de construcții pe bază de ipsos, Saint-Gobain Rigips a investit continuu în creșterea nivelului de cunoștințe și aptitudini al celor ce lucrează cu produsele sale, numele companiei devenind un sinonim pentru categoria de gips-carton. 

Saint-Gobain Rigips inovează an de an, propunând pieței produse ce răspund nevoilor de confort termic, acustic, de protecție la umezeală și la foc, precum și soluții pentru pereți, pardoseli, tencuieli și plafoane fixe sau demontabile, apte de a crea forme funcționale și estetice interesante în mall-uri, teatre, spitale și clinici, hoteluri, spații de învâțământ și chiar acasă la noi. Deși nu-l vedem, Rigips® este pretutindeni în viața noastră, zi de zi.

Compania are trei unităţi de producţie: o unitate de procesare a rocii în comuna Mihai Viteazu, judeţul Cluj, o fabrică de plăci de gips-carton şi o fabrică de ipsos de construcţii şi ipsos industrial, cu spaţii de depozitare proprii, toate situate în Turda, şi un depozit în Bucureşti. Întreaga echipă este formată din peste 250 de angajaţi, compania fiind prezentă la nivel național prin cei peste 200 de distribuitori.

 

În 2015, Saint-Gobain celebrează cea de-a 350-a aniversare, 350 de motive pentru a crede în viitor.
Cu o vastă experienţă şi capacitate de inovaţie, Saint-Gobain, lider mondial în domeniul habitatului şi al materialelor de construcţii creează, produce şi distribuie materiale de construcţii performante, oferind soluţii inovatoare provocărilor critice ale prezentului: dezvoltare economică durabilă, eficienţă energetică şi protecţia mediului înconjurător. Cu vânzări de 42 miliarde de Euro în 2013, Saint-Gobain operează în 64 de ţări şi are aproximativ 190.000 de angajaţi.

Inovaţia se află în centrul strategiei de dezvoltare a Grupului, care a fost inclus de Thomson Reuters printre cele mai inovatoare 100 de companii din lume.  Bugetul destinat cercetării şi dezvoltării a atins în 2013 valoarea de 430 de milioane de euro.

Pentru mai multe informaţii despre Saint-Gobain, vizitaţi www.saint-gobain.com şi accesaţi contul de twitter @saintgobain.

 

În România, Saint-Gobain deține opt activități (Abrasives, Brodrene Dahl, Glass, Isover, MTI Impex, PAM, Rigips și Weber), având aproximativ 1.100 de angajați și operează 12 unități de producție în opt situri industriale situate în Brașov, Brănești, Călărași, Ploiești, Satu-Mare, Tulcea, Turda și Suceava.

Pentru mai multe amănunte, vizitaţi: www.saint-gobain.ro şi accesaţi contul de Facebook Saint-Gobain Romania.

Tipareste acest articolRSS

Ghidul ofertelor speciale in constructii

Puteti economisi timp si bani, sa cumparati si sa alegeti, in perfecta cunostinta de cauza, cele mai bune oferte.

Ghidul ofertelor speciale in constructii contine informatii de ultima ora despre produsele si serviciile cele mai poulare ale firmelor care activeaza in zona constructiilor. Este un produs special conceput pentru ca dumneavoastra sa aflati in timp util informatii legate despre ofertele speciale ale partenerilor.

 

Aveti o oferta speciala si doriti sa o faceti cunoscuta potentialolor dvs. clienti? Nimic mai simplu! Solicitati-ne la nr. de telefon: 021 411 81 84/86, si un reprezentant al publicatiei noastre va va veni in ajutor.