Home » Domenii » Constructii Civile » Un alt fel de mall in cartierul bucurestean Titan

Un alt fel de mall in cartierul bucurestean Titan
Sonae Sierra si Caelum Development – dezvoltatorii noului centru comercial ParkLake, au incredintat companiei austrice Strabag realizarea lucrarilor structurale in apropierea Lacului IOR din cartierul bucurestean Titan, o investitie de 180 de milioane de euro.

Proiectul, care a demarat in luna decembrie a anului trecut, prevede o arhitectura deosebita, integrarea cu parcul si lacul IOR, astfel ca designul sa imprime intregului ansamblu ideea de natura, de ecologie. In acest sens, legatura dintre mall si parc va fi o terasa imensa care va oferi o priveliste directa asupra lacului. 

Viitorul centru comercial, care are o suprafata inchiriabila de 70.000 de metri patrati - din care 70% au fost deja rezervati, va fi inaugurat in 2016 si va cuprinde peste 200 de magazine si o parcare subterana cu 2.600 de locuri.

Printre chiriasii ParkLake Plaza vor deschide aici magazine Cora, Flanco, H&M, Douglas, Zara, Mango.

 

 Compania portugheza Sonae Sierra detine 46 de centre comerciale, cu o valoare de piata de peste 5,9 miliarde de euro si este prezenta in 14 tari. Sonae Sierra administreaza si inchiriaza 82 de centre comerciale cu o suprafata totala inchiriabila de 2,6 milioane metri patrati. In Romania, compania mai detine centrul comercial River Plaza din Ramnicu-Valcea.

Caelum Development este o companie specializata in investitii si dezvoltare imobiliara, detinuta de un grup privat de investitori irlandezi cu peste 10 ani experienta pe piata europeana de investitii imobiliare.

 

Tipareste acest articolRSS