Home » Domenii » Energie » Renexpo® South-East Europe revine La Bucureşti

Renexpo® South-East Europe revine La Bucureşti
Cea de-a VII-a ediţie a RENEXPO® SOUTH-EAST EUROPE se va desfăşura în perioada 19-21 noiembrie la Sala Palatului din Bucureşti.


Manifestarea este cel mai important eveniment naţional şi sud-est European pentru susţinerea activităţilor de exploatare a resurselor regenerabile, organizată de REECO RO Expoziţii din Arad. Vizitatorii evenimentului vor avea posibilitatea de a-și crea o privire de ansamblu asupra pieței din România, dar și de a primi mai multe informații despre cum să își creeze un mediu independente energetic.
La RENEXPO® SOLAR veți găsi expoziție, conferințe, forum, premii și alte evenimente conexe care reunesc grupuri de interes pentru domeniul fovotolaic.
În cadrul expoziţiei va avea loc cea de-a VI-a Conferință Internațională cu tema “Energia Solară în România” în care vor fi dezbătute subiecte actuale și de interes, precum: Strategia Energiei Solare pentru 2014-2015, Strategia Energiei în România, piaţa certificatelor verzi şi probleme legislative, perspective de dezvoltare: eficienţa energetică prin fotovoltaice, mediul înconjurător şi fotovoltaice, finanţare şi refinanţare de proiecte, acoperişuri: standarde fotovoltaice în România, sisteme fotovoltaice şi sisteme hibride pentru toate aplicaţiile off-grid, studiu de caz - sisteme fotovoltaice integrate pentru acoperiş, sisteme fotovoltaice integrate pentru faţadă, PV sun shading & blinds, iluminat stradal prin fotovoltaice, sisteme de măsurare şi altele. Forumul Electricienilor din România va furniza informații importante pentru electricieni și nu numai, despre eficiența energetică și securitatea instalațiilor fotovoltaice și multe altele. De asemenea, în cadrul acestui eveniment va fi anunțat câștigătorul premiului «Electricianul Anului» oferit de către AREL (Asociația Română a Electricienilor).
În cadrul târgului internațional RENEXPO® SOUTH-EAST EUROPE energia solară va avea o importanță deosebită. Cu cei 50 de expozanţi aşteptaţi din acest domeniu, evenimentul are scopul de a acoperi întreaga linie de proces a industrieifotovoltaice, precum şi consumatorii finali.
RENEXPO® HYDROPOWER - Evenimentul pe hidroenergie al României, acordă un loc semnificativ hidroenergiei, fiind cel mai mare eveniment din România pe această temă. Experți, dezvoltatori și utilizatori se vor întâlni la RENEXPO® HYDROPOWER pentru a discuta despre obiectivul comun de a avea un viitor energetic inovativ, ecologic, accesibil și viabil. Cu cei 30 de expozanţi aşteptaţi din acest domeniu, evenimentul are scopul de a acoperi industria de microhidrocentrale din România şi nu numai!
Târgul atrage an de an lideri de piaţă, iar anul acesta s-au înscris deja companii, precum: Dive Turbine, Global Hydro Energy, WWS Wasserkraft, Mazlum, Voith Hydro, CINK Hydro, Gajek Engineering şi alţii.
La conferință se vor dezbate tematici legate de standardele ecologice, problematici de mediu, oportunități de finanțare, cadrul legislativ actual, documente în discuție, dar și exemple practice legate strict de microhidrocentrale. Evenimentul este susținut de către Asociația Română pentru Microhidrocentrale (ARmHE).

Tipareste acest articolRSS