Home » Real Estate » Finantare » Craciun de caserita

Craciun de caserita
E seara de Ajun şi eu sunt ţintuită aici. Mişu e acasă, cu nesimţita de mă-sa, sper să le stea sarmalele în gât amândurora. Incredibil ce tupeu pe hoaşcă, după ce că-i ţin progenitura acasă pe banii mei să studieze.

E seara de Ajun si eu sunt tintuita aici. Misu e acasa, cu nesimtita de ma-sa, sper sa le stea sarmalele in gat amandurora. Incredibil ce tupeu pe hoasca, dupa ce ca-i tin progenitura acasa pe banii mei sa studieze, sa se faca avocat, si eu scanez isteric cirnati si mezeluri 12 ore pe zi, si in seara de Craciun, auzi, sa invat sa ii fac sarmale, ca el asa a fost invatat acasa, ca fara miros de sarmale in casa nu se simte ca a venit Craciunul!!! Vrajitoareo, eu sunt vegetariana, fa-i tu sarmale, daca l-ai facut asa pretentios si cu gusturi alese si bagati in voi carne tocata pana va ies bube la gura. Pff, ca era sa bat de doua ori caserola asteia cu ciuperci si la ce coada e, iar ma injurau taranii astia, ca pe toti i-au apucat acum cumparaturile, zici ca le-a dat tuturor Noe sms si i-a anuntat ca vine potopul. Ce faceti, bai, cu atata mancare, inecatilor? Ca poimaine deschidem iar. Cand haliti toate mizeriile astea?


– 445 de lei, doamna. Mai poftiti pe la noi! Sarbatori fericite!

 

‘Re-ai a dracu’, cu ciupercile tale! Tampitii astia zici ca nu mananca decat de Craciun. Oare ce or avea in cap cand se bulucesc asa sa cumpere atata mancare. Oare toti asteapta zeci de musafiri? Pai, si aia care sunt musafirii lor, aia de ce mai cumpara, ca doar se duc si crapa in ei la altii? Ai, fir-ai sa fii, tu, Misule, cum stai tu acasa tolanit pe canapea cu ma-ta aia desteapta cu tot, sa iti tie de urat cat scaneaza proasta juma’ de magazin pentru burtosii astia.

cititi continuarea aici 

Tipareste acest articolRSS