Home » Real Estate » 100% Analize Imobiliare » Butaforia omului de afaceri - Dan Adamescu

Butaforia omului de afaceri - Dan Adamescu
Rabufnirea unui om de afaceri la adresa "partenerului de afaceri". Acesta este doar un exemplu


Parcurgand pagina de facebook :

facebook.com/Betonia.idei.din.beton, descopar o postare a managerului companiei Horia Patachi, care are curaj sa vorbeasca despre neajunsurilor relatiilor comerciale cu companii detinute de miliardarul Dan Adamescu!

 

Iata postarea:

"Citesc cu oroare un nou clasament al miliardarilor romani aparut pe rafturi in octombrie 2013, unde-l descopar pe “prietenul meu” Dan Grigore Adamescu pe locul 2 cu o avere in crestere, estimata la 950 milioane euro. Evident si textul descriptiv este romantat... ceea ce uita pupincuristii astia din presa de specialitate este sa publice tepele recente ale firmelor coordonate de dl.Dan Adamescu. Doar pe un santier, unde am lucrat si noi in 2012, a tras o teapa de peste 10 milioane de euro cu firmele Baumeister sa si Baumeister Constructii Civile srl. De atunci si pana acum a schimbat numele firmelor, si-a vandut partile sociale unor offshore-uri si a numit administrator un neamt, Otto-Karl, nascut in 1938 . Zeci de creditori isi cauta dreptatea prin tribunal… prin iulie-august m-a sunat un domn care a fost tras in piept de Baumeister sa pe alt santier cu 600.000 de euro – dorea sa ne legam de acoperisul Unirea Shopping Center Bucuresti si sa protestam. Omul isi pierduse afacerea, casa, masina… cam tot. Sper ca pe viitor, pupincuristii sa suprapuna top tepari / top miliardari si sa publice informatia corect… nu de alta, dar ei sunt formatori de opinie si personal nu doresc ca generatiile mai tinere sa-l indentifice pe Dan Adamescu cu un om de afaceri… este cu totul si cu totul altceva!

HP"

Iata si cateva comentarii ale celor care il urmaresc pe facebook:

"Dorina Gabor Ce cunoscut imi suna !!! Ar trebui sa posteze toate firmele - CU NUMELE - care au luat teapa, plus sa anexeze numarul dosarului din instanta cu aceaste ,,firme" ale TEPARULUI Dan Adamescu. Chiar din Arad este o firma care a avut de suferit de pe urma acestuia."

"Marian Berliba Astia sunt sponsorii politicienilor, ai baronilor, ...!"

"Stelian Gh Decu Subscriu la articol, sunt ceva bauti care ar fi trebuit sa fie in buzunarul meu, in contul acestui individ scabros..."

"Razvan Turcanu cand te duci sa-i ceri banii pe o lucrare cheama paznicii lui si devine agresiv...un cretin!"

Comentariile sunt multe, am selectat doar cateva, si in limita decentei!

In fine, pana nu o sa intelegem sa ne respectam partenerii de afaceri, sa ne respectam oamenii de langa noi, sa muncim corect, tara asta nu o sa iasa din criza!

Cititi in numarul urmator al revistei 100%construct , ce va aparea in Decembrie, un amplu interviu cu Horia Patachi, cel ce a avut curajul sa vorbeasca despre ceea ce inseamna sa prestezi servicii pentru un miliardar!

Urmariti 100%construct, o publicatie despre intreaga piata a constructiilor, cu bune si cu rele!

Tipareste acest articolRSS