Home » Domenii » Arhitectura - Proiectare » Tono Fernández de la ACXT Arquitectos Madrid, speaker la ARThitecture Conference& Expo !

Tono Fernández de la ACXT Arquitectos Madrid, speaker la ARThitecture Conference& Expo !
In cadrul aceleiasi conferinte vor lua cuvantul alti sapte specialisti de renume: Toshihiro Kubota (Kubota & Bachmann Architects - Elvetia), Serban Tiganas (Dico si Tiganas), Claudiu Toma (Parasite Studio), Gabriel Rosca (Cooplan, Sibiu), Alexandra Stoica (Das Engeneering Drup), Vlad Sebastian Rusu (Vlad Rusu Birou de Arhitectura), Adrian Soare (SYAA).

Jose Antonio Fernández Usón s-a nascut la Madrid, a studiat arhitectura in Barcelona, oras in care a inceput sa si profeseze.

In prezent este Director in cadrul Barcelona ACXT Team, functie din care a supravegheat  concursuri de arhitectura, a coordonat proiecte si a fost responsabil de echipele de Design si Dezvoltarea Proiectelor. In cadrul Madrid ACXT Team, Tono conduce proiectele  si contribuie la dezvoltarea preceselor si instrumentelor inovatoare.

Munca sa ca arhitect a fost recunoscuta in numeroase competitii si majoritatea proiectelor sale au prins viata. Pe langa munca de birou, Tono este cercetator si profesor la UNAM si UPNAM Universities, la Iberoamarican Universitaty din Mexico, la International University of Catalonia si la The Sert School of Official College of Architects.

 

Alaturi de el il vom avea si pe Serban Tiganas, arhitect, planificator, educator si presedinte al Ordinului Arhitectilor din Romania. Ca arhitect si-a dedicat activitatea ultimelor doua decade proiectelor firmei Dico si Tiganas, arhitectura si inginerie, in care este partener un inginer de constructii civile. Au dezvoltat impreuna proiecte foarte diverse, din domeniile rezidentialului, birourilor, comercialului, industriei si constructiilor publice, in toata Romania. Mai multe proiecte au fost apreciate si premiate, cel mai cunoscut fiind Cluj Arena, stadionul din orasul in care lucreaza.

 

In cadrul aceleiasi conferinte vor lua cuvantul alti sapte specialisti de renume: Toshihiro Kubota (Kubota & Bachmann Architects - Elvetia), Serban Tiganas (Dico si Tiganas), Claudiu Toma (Parasite Studio), Gabriel Rosca (Cooplan, Sibiu), Alexandra Stoica (Das Engeneering Drup), Vlad Sebastian Rusu (Vlad Rusu Birou de Arhitectura), Adrian Soare (SYAA).

 

Pe data de 15 noiembrie vor fi prezenti la Cluj Arena peste 200 de arhitecti, proiectanti, designeri, ingineri si constructori din intreaga tara. Realizat in parteneriat cu Ordinul Arhitectilor din Romania, evenimentul a fost conceput in scopul de a puncta excelenta, calitatea si performanta in arhitectura, constructii si urbanism prin prisma unor prezentari, workshop-uri si dezbateri.

 

Pentru mai multe informatii despre speakeri, program si inscrieri, va invitam sa accesati site-ul evenimentului www.arthitecture.ro, iar pentru update-uri referitoare la eveniment si speakeri, va asteptam pe pagina de Facebook.

Tipareste acest articolRSS

Ghidul ofertelor speciale in constructii

Puteti economisi timp si bani, sa cumparati si sa alegeti, in perfecta cunostinta de cauza, cele mai bune oferte.

Ghidul ofertelor speciale in constructii contine informatii de ultima ora despre produsele si serviciile cele mai poulare ale firmelor care activeaza in zona constructiilor. Este un produs special conceput pentru ca dumneavoastra sa aflati in timp util informatii legate despre ofertele speciale ale partenerilor.

 

Aveti o oferta speciala si doriti sa o faceti cunoscuta potentialolor dvs. clienti? Nimic mai simplu! Solicitati-ne la nr. de telefon: 021 411 81 84/86, si un reprezentant al publicatiei noastre va va veni in ajutor.